Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra, observator tehnic UEFA, a ales jucătorul partidei Juventus - Porto. Cum şi-a motivat decizia fostul selecţioner: "A fost foarte bun"

Cosmin Contra, observator tehnic UEFA, a ales jucătorul partidei Juventus - Porto. Cum şi-a motivat decizia fostul selecţioner: "A fost foarte bun"
Comentarii

Din postura de observator tehnic UEFA, Cosmin Contra l-a desemnat pe Sergio Oliveira cel mai bun jucător al meciului dintre Juventus Torino şi FC Porto (3-2), din manşa a doua a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

''A marcat două goluri. A fost foarte bun defensiv şi a fost la originea multor atacuri ale lui Porto'', şi-a motivat alegerea fostul selecţioner al naţionalei României pentru site-ul oficial al forului continental.

''Este un sentiment unic să marchezi două goluri la Torino. Am meritat calificarea, e un motiv de mândrie pentru club şi pentru ţară. Am fost nevoiţi să suferim, am jucat lung de multe ori, dar am căutat mereu golul. Sunt extraordinar de fericiţi.

(n.r. despre premiul de cel mai bun jucător) Este un premiu pentru toată echipa şi e meritat pentru tot ce am făcut în acest meci şi pentru toată lupta noastră din acest sezon'', a declarat Sergio Oliveira la final.

FC Porto s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, deşi a fost învinsă de Juventus cu scorul de 3-2, după prelungiri, marţi seara, la Torino, în manşa secundă a optimilor. Porto s-a impus cu 2-1 în tur şi a obţinut calificarea graţie numărului mai mare de goluri marcate în deplasare.

Federico Chiesa (49, 63) şi Adrien Rabiot (117) au înscris pentru Juventus, în timp ce golurile ''dragonilor'' au fost reuşite de Sergio Oliveira (19 - penalty, 115). Porto a jucat în zece oameni din minutul 54, când a fost eliminat iranianul Mehdi Taremi.

Afla mai multe despre: porto 

viewscnt
Articole similare