Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra pune la îndoială mentalitatea fotbaliştilor români: ”Ăsta ar trebui să fie ţelul lor. Degeaba îi vindem pe sume mari dacă nu se impun” | EXCLUSIV

Cosmin Contra pune la îndoială mentalitatea fotbaliştilor români: ”Ăsta ar trebui să fie ţelul lor. Degeaba îi vindem pe sume mari dacă nu se impun” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Cosmin Contra a discutat cu Telekom Sport despre noua generaţie de jucători români.

Cosmin Contra a fost titular în naţionala noastră ani buni, pe postul de fundaş dreapta, şi a jucat în campionate importante, precum Serie A, Premier League sau La Liga. Fostul ”tricolor” are peste 70 de prezenţe pentru România şi a fost chiar şi selecţioner după retragere.

Contra a fost parte din ultima generaţie de jucători români cu rezultate respectabile la nivel internaţional şi a discutat despre faptul că fotbaliştii noştri nu se mai pot impune în străinătate, ca pe vremuri. Fostul selecţioner vede clar o problemă cu aceasta, declinul fotbalului românesc afectând clar şi nivelul jucătorilor produşi în ţara noastră.

Cosmin Contra pune la îndoială mentalitatea fotbaliştilor noştri

Fostul fundaş a vorbit şi despre Dennis Man, a cărui decizie să rămână la Parma, chiar şi după retrogradare, ar putea da roade, spune Contra.

”Degeaba vindem jucători pe sume foarte mari, dacă ajung acolo şi nu se impun. Trebuie să se impună, să ajungă şi mai sus, asta ar trebui să fie ţelul jucătorilor români, să avem din nou jucători la Real Madrid, la Barcelona, la Milan, la Inter, să avem jucători care joacă, nu care doar sunt la echipele respective. 

Ăsta ar trebui să fie ţelul jucătorilor români. Întotdeauna fotbalistul român a avut talent şi a fost bine văzut în Europa. Trebuie să ne întrebăm de ce în ultimii ani n-am mai ajuns să avem jucători la echipele mari din Europa. Asta e întrebarea. Ceva e greşit dacă n-am mai ajuns la echipe mari.

Cred că (n.r. Dennis Man) a ales foarte bine şi nu cred că participând în Serie B şi ajutând Parma să revină în Serie A... Sigur acesta va fi obiectivul, îi va veni bine lui Denis şi a acumulat experienţa necesară ca dacă la anul va reveni în Serie A, să fie un jucător mai bun”, a declarat Cosmin Contra, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cosmin contradennis manromâniastranieriechipa naţională 

viewscnt
Articole similare