Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra s-a despărţit de Al Ittihad! Românul a plătit cu postul după titlul pierdut | OFICIAL

Cosmin Contra s-a despărţit de Al Ittihad! Românul a plătit cu postul după titlul pierdut | OFICIAL
Comentarii

Cosmin Contra s-a despărţit de Al Ittihad, după ce a pierdut campionatul în Arabia Saudită. Nuno Espírito Santo este noul antrenor al echipei.

Instalat pe banca lui Al Ittihad în vara trecută, Cosmin Contra a plătit pentru titlul pierdut, în ciuda unui avans mare de puncte. 

În urma unui sezon în care s-a aflat în fruntea clasamentului o bună perioadă de timp, Al Ittihad, echipa pregătită de Cosmin Contra, a pierdut campionatul în favoarea lui Al Hilal. În final, formaţia românului s-a clasat la două puncte în urma campioanei.

Luni, Al Ittihad a anunţat despărţirea de fostul selecţioner al României. 

Cu cinci runde rămase, echipa pregătită de Cosmin Contra avea un avans de opt puncte faţă de urmăritoarea Al Hilal, dar a avut parte de un final dezastruos de sezon.

”Îmi prezint scuzele în faţa fanilor pentru pierderea titlului. Au fost alături de noi de-a lungul întregului sezon şi ne-au susţinut pentru a-şi transforma speranţele în realitate.

Ceea ce s-a întâmplat în acest sezon reprezintă o lecţie de pe urma căreia vom beneficia în sezonul viitor. Vom încerca să reparăm greşelile şi să compensăm pentru pierderea titlului.

Am avut ghinion. Am condus clasamentul mult timp, dar am ratat titlul pe ultima sută de metri”, a spus Cosmin Contra, potrivit Kooora.

Afla mai multe despre: cosmin contr 

viewscnt
Articole similare