Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Matei a marcat din penalty şi a izbucnit în plâns după: "O să iau o pauză serioasă"

Cosmin Matei a marcat din penalty şi a izbucnit în plâns după: "O să iau o pauză serioasă"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi a reuşit să termine neînvinsă meciul de pe teren propriu cu Bodo/Glimt, dar a avut parte de ghinion, întrucât Cosmin Matei (31 de ani) a ieşit accidentat.

Sepsi OSK a încheiat la egalitate, pe teren propriu, scor 2-2, meciul disputat în compania echipei norvegiene Bodo/Glimt, în manşa tur a play-off-ului pentru grupele Conference League.

Matei a marcat din penalty şi a ieşit în lacrimi de pe teren

Formaţia pregătită de Liviu Ciobotariu a fost condusă de două ori, dar a revenit de fiecare dată cu goluri înscrise din penalty. 

Prima lovitură de la punctul cu var a fost transformată de Alimi, în minutul 48, iar Cosmin Matei a reuşit să îl învingă pe Haikin de la 11 metri în minutul 81.

Totuşi, după ce l-a ”executat” pe portarul norvegienilor, mijlocaşul român a izbucnit în hotote de plâns, acuzând dureri musculare, imediat după ce a marcat.

Din păcate pentru el, mijlocaşul ofensiv nu a mai putut continua partida şi a fost înlocuit cu Mario Rondon.

Într-un final, rezultatul de egalitate dintre Sepsi OSK şi Bodo/Glimt s-a menţinut până la ultimul fluier al arbitrului, iar calificarea în grupele Conference League se va decide într-un retur extrem de disputat în Norvegia.

Meciul de pe terenul celor de la Bodo/Glimt este programat joia viitoare, 31 august.

În vârstă de 31 de ani, Cosmin Matei a ajuns la Sepsi în vara anului 2022 şi a devenit unul dintre jucătorii de bază ai formaţiei din Sfântu Gheorghe, al cărei ”decar” este în acest moment.

Cealaltă reprezentantă din România rămasă în cupele europene, campioana Farul Constanţa, a trecut de finlandezii de la HJK Helsinki, scor 2-1, în prima manşă a play-off-ului Conference League.

Reacţia lui Cosmin Matei

”Am vrut să bat în partea cealaltă, a fost o mişcare necontrolată şi asta a fost. O să iau o pauză serioasă, cât este normal. Doamne ajută, le ţin pumnii băieţilor.

Prima dată vreau să văd rezultatul RMN-ului, poate a fost doar un spasm, habar n-am. Aşa am spus şi data trecută, că poate a fost doar o crampă”, a spus Matei, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: sepsicosmin mateiconference league 

viewscnt
Articole similare