Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Matei n-a mai suportat şi l-a atacat pe Chesneau: "Ia gol din tuşă, de la colţul scurt. Ce vină are antrenorul? E vorba de valoare!"

Cosmin Matei n-a mai suportat şi l-a atacat pe Chesneau: "Ia gol din tuşă, de la colţul scurt. Ce vină are antrenorul? E vorba de valoare!"

Dinamo București

Comentarii

Cosmin Matei (30 de ani) nu a mai suportat situaţia de la Dinamo şi şi-a atacat colegul, pe Thomas Cheseanu (24 de ani), portarul care îngropat-o pe Dinamo împotriva Craiovei. Francezul a greşit la două goluri, iar Matei a trimis săgeţi către el la flash-interviu.

Cosmin Matei n-a mai suportat şi l-a atacat pe Chesneau: "Ia gol din tuşă, de la colţul scurt. Ce vină are antrenorul? E vorba de valoare!"

Dinamo a fost umilită de U Craiova, scor 1-6 în Ştefan cel Mare, iar Cosmin Matei a izbunit, la flash-interviu, la adresa colegului Thomas Chesneau care a greşit la două goluri. Portarul a fost ironizat şi de fanii din Ştefan cel Mare.

În contextul în care a fost întrebat drespre schimbarea lui Flavius Stoican, Cosmin Matei l-a atacat pe Thomas Chesneau şi a spus că nu e vina lui Flavius Stoican pentru greşelile individuale. "Avem 7 portari şi la fiecare meci se întâmplă ce se întâmplă. Primul gol l-am luat din unghi, la colţul scurt! Ce vină are antrenorul că portarul vrea să dribleze pe linia porţii? Îl învaţă aşa ceva? Ia gol de la tuşă, colţul scurt. Ce vină are antrenorul? E vorba de concentrare, de valoare! La fotbal asta îţi trebuie", a declarat Matei la final.

"În momentele dificile se văd caracterele puternice, trebuie să strângem rândurile şi să avem încredere că putem scoate echipa din situaţia asta. Avem puls, trebuie să facem primul pas, să obţinem prima victorie. În play-out se va da bătălia decisivă pentru rămânerea în prima ligă. Trebuie să sperăm şi să luptăm, nu avem de ales", a mai spus Matei.

Cosmin Matei vrea puncte de la meciul cu UTA: "Din păcate, nici azi n-am reuşit să luăm puncte. Trebuie să uităm cât mai repede acest rezultat dureros şi să mergem la UTA să obţinem puncte. Am primit goluri foarte uşor, iar ei au avut multe ocazii create foarte, foarte uşor", a conchis decarul lui Dinamo.

Dinamo - U Craiova 1-6, în Liga 1

Universitatea Craiova a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 6-1, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Învingătorii au marcat prin Cîmpanu ‘9, Ivan ’45 (penalti), Markovic ’46, Bancu ’57, Gustavo ’65 şi Trică ’88. Pentru Dinamo a înscris Matei, în minutul 61, din penalti.

În minutul 69, de la gazde a fost eliminat Aloe.

Dinamo: Chesneau – Ehmann, Aloe, Grigore – Buleică, Răuţă, Rodriguez (Bani ’71), Radu (Pierret ’46) – Ivanov (Borcea ’73), Celar (Bordusanu ’46), Matei (Creţu ’85). Antrenor: Flavius Stoican

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu (Vînă ’65) – Cîmpanu (Conte ’68), Creţu, Mateiu (Călin ’78), Gustavo – Markovic (Roguljic ’72), Ivan (Trică ’78). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Afla mai multe despre: cosmin mateidinamoreactiechesneauatac 

viewscnt
Articole similare