Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Matei, replică ironică pentru olteni: ”Da, da. Se rejoacă meciul pe PlayStation” :)

Cosmin Matei, replică ironică pentru olteni: ”Da, da. Se rejoacă meciul pe PlayStation” :)

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Hermannstadt, într-un meci din etapa a 27-a a Superligii.

Cosmin Matei, replică ironică pentru olteni: ”Se rejoacă meciul pe playstation” :) 

Pentru învingători au marcat Aganovic ’27 şi Bălaşa ’88 (penalti). În minutul 75, de la Sepsi a fost eliminat Tamas. Pentru Hermannstadt a înscris Babic, în minutul 77, din penalty.

  • Context: Adrian Mititelu este convins că meciul cu Sepsi se va rejuca! Patronul lui U Craiova 1948 se bazează pe faptul că în regulament nu este specificat faptul că un meci poate fi întrerupt sau suspendat pentru scandări xenofobe, cum s-a întâmplat la Sfântu Gheorghe, ci doar pentru scandări rasiste.

Lui Cosmin Matei nu i-a picat bine declaraţia lui Adrian Mititelu, motiv pentru care, azi, după meciul cu Hermannstad, le-a dat replica oltenilor. 

”Nu cred că se rejoacă meciul pentru că nu are de ce să se rejoace. Pe PlayStation dacă vor să îl joace. Decizia, dupa părerea mea, e finală şi cine greşeşte trebuie să plătească!”

Oricum atât astea că dacă joacă cu noi ne bat, îi respetcam, sunt o echipă bună, dar şi noi suntem o echipa bună şi consider că putem face faţă cu brio. Avem un final cu echipe puternice, dar în momentul de genul acesta se vede unde te afli şi este un test puternic pentru fiecare jucător!”, a declarat Cosmin Matei. 

Afla mai multe despre: sepsicraiovacosmin matei 

viewscnt
Articole similare