Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Olăroiu a ajuns la limita nervilor în Emirate: „M-am săturat, sunt multe probleme aici”

Cosmin Olăroiu a ajuns la limita nervilor în Emirate: „M-am săturat, sunt multe probleme aici”

Stranieri

Comentarii

Cosmin Olăroiu are parte de un sezon mult sub aşteptări în Emiratele Arabe Unite.

Cosmin Olăroiu a ajuns la capătul răbdării în Emiratele Arabe Unite

Sharjah, echipa pregătită de antrenorul român, ocupă doar locul 5 în clasament, cu 29 de puncte. Liderul Al Wasl este la o distanţă uriaşă, având 48 de puncte. Pe lângă situaţia modestă din campionat, echipa lui Olăroiu a fost eliminată recent şi din Cupa Preşedintelui, în sferturi, 3-4 cu Al Ahli Dubai.

După meciul din campionat cu Emirates Club, încheiat la egalitate, 3-3, românul a luat atitudine şi s-a plâns de nivelul fotbaliştilor săi, spunând că are nevoie de o reconstrucţie pentru a reuşi să-şi îndeplinească obiectivele în sezonul viitor.

„Am făcut multe greşeli şi am primit uşor goluri. Din nefericire, acesta este nivelul actual. Am 6 jucători străini, iar mulţi dintre ei au probleme care nu le permit să revină la nivelul lor obişnuit. Sincer, m-am săturat să vorbesc despre aceste subiecte. Ar fi multe de vorbit, dar e suficient pentru acum.

Există multe probleme, inclusiv referitoare la accidentări sau suspendări. Trebuie să facem o analiză pentru a vedea şi cine poate să rămână şi cine nu. Ambiţiile sunt mari aici, dar posibilităţile noastre nu sunt pe măsura ambiţiilor", a spus Cosmin Olăroiu, potrivit Al-Bayan.

  • Cei mai importanţi jucători străini din lotul lui Sharjah sunt brazilianul Luan Pereira, bosniacul Miralem Pjanic şi tunisianul Firas Ben Larbi

Afla mai multe despre: cosmin olaroiuemiratele arabe unite,  

viewscnt
Articole similare