Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Olăroiu a primit oferta de la naţională! Negocierile cu federaţia, dezvăluite. ULTIMA ORĂ

Cosmin Olăroiu a primit oferta de la naţională! Negocierile cu federaţia, dezvăluite. ULTIMA ORĂgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Cosmin Olăroiu a primit o ofertă de la naţionala Emiratelor Arabe Unite şi se află în negocieri cu şefii Federaţiei de Fotbal din Emirate. Negocierile cu federaţia au fost dezvăluit de presa din Golf. Numele lui Cosmin Olăroiu e legat şi de naţionala României, în contextul în care Mirel Rădoi, actualul selecţioner, şi-a anunţat plecarea după meciurile din luna noiembrie, când îi expiră contractul.

Cosmin Olăroiu a primit oferta de la naţională! Negocierile cu federaţia, dezvăluite

Numele lui Cosmin Olăroiu a apărut imediat pe buzele specialiştilor de fotbal din Români când Mirel Rădoi a anunţat că pleacă de la naţională după meciurile din noiembrie, când îi expiră contractul. Chiar Mirel Rădoi a fost cel care l-a propus pe Cosmin Olăroiu pentru postul de selecţioner, însă deocamdată nu s-a făcut niciun pas în această direcţie.

Federaţia din România speră să-l convingă pe Mirel Rădoi să rămână în continuare selecţioner, iar Cosmin Olăroiu ar putea merge să antreneze o altă echipă naţională. Potrivit presei arabe, citată de spotmedia.ro, Cosmin Olăroiu se află în negocieri cu şefii Federaţiei de Fotbal din Emiratele Arabe Unite, care-l doresc selecţioner pe antrenroul cu ştate vechi în zona Golfului.

Conform sursei citate, Cosmin Olăroiu s-a aşezat la negocieri cu oficialii Federaţiei din Emirate. Negocierile au fost dezvăluite de presa din Golf, care susţine că Olăroiu a cerut un contract pe cel puţin trei ani şi chiar a fost prezent la un meci al naţionalei Emiratelor Arabe Unite, cu Irak. La echipa naţională, Cosmin Olăroiu ar urma să-i ia locul lui Bert van Marwaijk, un olandz care-i pregăteşte pe cei din Emirate din decembrie 2020.

Cosmin Olăroiu este un antrenor cu ştate vechi şi cu performanţe mari reuşite în zona Golfului, unde a luat titluri cu Al Ain sau Al Ahly şi a ajuns în finala Ligii Campionilor Asiei. Oli a mai fost antrenor la naţională, cea a Arabiei Saudite, din decembrie 2014 până în ianuarie 2015, timp de cinci meciuri.

În prezent, Olăroiu e liber de contract după ce s-a despărţit de Jiangsu Suning, echipă cu care a reuşit un event istoric în China.

Afla mai multe despre: cosmin olaroiuofertacosmin olaroiu oferta nationalacosmin olaroiu nationalacosmin olaroiu negocierinationala cosmin olaroiu 

viewscnt
Articole similare