Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Olăroiu, gata de finala campionatului chinez: "În astfel de meciuri se poate întâmpla orice!"

Cosmin Olăroiu, gata de finala campionatului chinez: "În astfel de meciuri se poate întâmpla orice!"

Fotbal

Comentarii

Jiangsu Suning, echipă antrenată de Cosmin Olăroiu, a remizat, joi, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu Shanghai SIPG, în prima manşă a semifinalelor campionatului Chinei.

Partida retur, care decide una dintre finalistele campionatului are loc luni: "Încă de la primul meci cu Shanghai am avut senzaţia că partida a doua va fi cea decisivă. Sigur, trebuie să fim mult mai atenţi şi să ne echilibrăm mai bine jocul pe cele două faze. SIPG poate marca oricând, deci este important sa nu le dăm prea multe oportunităţi" a spus Olăroiu, citat de sports.sina

Tehnicianul lui Jiangsu Suning crede în şansa echipei sale şi îşi laudă jucătorii pentru spiritul de luptă arătat în acest sezon: "Avem şansa noastră, iar în astfel de meciuri eliminatorii se poate întâmpla orice. Va fi un duel greu, dar cu toţii trebuie să ne bucurăm de acest joc, să ne adaptăm şi să încercăm să fim mai buni ca ei. Fie ca este vorba despre un joc de 90 de minute, de prelungiri sau chiar de penalty-uri, jucătorii mei sunt foarte motivaţi" a mai explicat Cosmin Olăroiu.

În cealaltă semifinală se întâlnesc Beijing Guan şi Guangzhou Evergrande. În partida considerată pe teren propriu pentru Beijing Guan (meciurile au loc la Suzhou), scorul a fost 0-0.  

sursa foto: sports.sina.com.cn

Afla mai multe despre: cosmin olăroiu 

viewscnt
Articole similare