Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Olăroiu, interviu eveniment pentru presa din Emirate. E considerat printre cei mai titraţi antrenori din Asia: "Am avut oferte mari să revin în Golf"

Cosmin Olăroiu, interviu eveniment pentru presa din Emirate. E considerat printre cei mai titraţi antrenori din Asia: "Am avut oferte mari să revin în Golf"galerie foto
Comentarii

Românul Cosmin Olăroiu a oferit un interviu amplu pentru publicaţia The National, care s-a deplasat special pentru a discuta cu "unul dintre cei mai decoraţi antrenori din Asia".

"Unul dintre cei mai decoraţi antrenori din Asia". Aşa este descris Cosmin Olăroiu de sursa citată, care aminteşte de performanţele mari realizate de tehnicianul român în zona Golfului.

Presa din Emirate, plecăciune în faţa lui Olăroiu: ”Unul dintre cei mai titraţi antrenori care au trecut prin zona Golfului!”

Fost antrenor la Al Hilal, Al Sadd sau Al Ain, Olăroiu a vorbit despre mai multe subiecte, inclusiv despre startul noului sezon din China, unul în care Jiangsu Suning pleacă din postura de ocupantă a locului 4 in stagiunea trecută, in spatele celor trei granzi din Super Ligă: "Jiangsu se luptă să spargă blocul granzilor format din Guangzhou, Shanghai SIPG şi Beijing. Olăroiu este primul antrenor care reuşeşte să ducă în ultimii ani echipa sa printre marile forţe ale Chinei" scrie sursa citată.

"Suntem aproape de ei. Am jucat contra lor, i-am bătut, ne-au bătut. Trebuie să facem un pas înainte. Depinde de club şi de ceea ce vor ei să facă. Să ajungi în top 3 ar fi fantastic, dar asta necesită sacrificiu din partea tuturor. De la antrenori, până la jucători şi management" spune OIăroiu.

"Ne-am îmbunătăţit în ultimii doi ani, dar este dificil să faci paşi mari. Încerci să îmbunătăţeşti calităţile jucătorilor, forţa lor mentală, totul...dar nu e de ajuns. Trebuie să ne descurcăm cu ceea ce avem la dispoziţie, pentru că nu am putut să transferăm tot ce ne-am dorit" mai spune tehnicianul român.

Se va întoarce Cosmin Olăroiu în zona Golfului? Românul recunoaşte că a avut oferte multe, pe bani mulţi: "Sperăm să ajungem pe podium, dar nu depinde doar de noi. Echipele sunt puternice aici, iar antrenorii sunt foarte buni. E ca şi cum în fiecare etapă s-ar juca meciuri între Al Ain şi Al Ahli. Au fost oferte, de fiecare dată când există un post liber la o echipă mare din Golf apare şi numele meu. Poate într-o zi am să mă întorc" a explicat tehnicianul român.

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suningsuperliga china 

viewscnt
Articole similare