Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Olăroiu, selecţionerul naţionalei României? Reacţia sinceră a lui Rădoi: "E cea mai bună varianţă. Şi nu că suntem prieteni"

Cosmin Olăroiu, selecţionerul naţionalei României? Reacţia sinceră a lui Rădoi: "E cea mai bună varianţă. Şi nu că suntem prieteni"

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi şi-a găsit deja înlocuitor pe banca echipei naţionale! Cosmin Olăroiu ar fi varianta perfectă în opinia actualului selecţioner. Cei doi sunt foarte buni prieteni şi, în plus, Rădoi a fost antrenat de Olăroiu atât la FCSB, cât şi la Al Ain şi la Al Ahli.

Antrenorul de 51 de ani este liber de contract din luna februarie, când s-a despărţit de Jiangsu. Sezonul trecut, Olăroiu i-a adus echipei din China primul titlu de campioană din palmares.
Rădoi a preluat echipa naţională în noiembrie 2019, dar a debutat de-abia anul trecut, după 283 de zile de la prezentarea oficială. Din 10 meciuri disputate, a câştigat trei, a făcut două remize şi a suferit 5 înfrângeri. 

"Se poate întâmpla orice şi în momentul în care eu aş renunţa, Olăroiu ar fi cel mai bună variantă. Şi nu că suntem neapărat prieteni, ci prin ceea ce înseamnă antrenorul Cosmin Olăroiu. E un post vizat de foarte mulţi antrenori. Să fim sinceri, cine nu ar veni antrenor la echipa naţională?

M-am tot gândit şi am luat fiecare antrenor din 2000 de când am fost la echipa naţională. Şi nu a existat niciunul care să nu fie atacat indiferent de performanţe, joc sau selecţia pe care a avut-o. Se ridică o statuie şi începe să fie demolată puţin câte puţin. Nu e nepărat că văd eu duşmani, dar sunt sigur că sunt şi alţi antrenori care vor să ajungă aici, cum la fel sunt şi alte persoane care vor să ajungă în FRF în alte departamente" , a spus Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: mirel radoicosmin olaroiu 

viewscnt
Articole similare