You are here:

Cosmin Olăroiu şi-a pierdut cel mai bun fundaş pentru următoarele şase meciuri

Cosmin Olăroiu şi-a pierdut cel mai bun fundaş pentru următoarele şase meciuri

Stranieri

Comentarii

Jiangsu Suning a fost eliminată din Cupa Chinei de Guangzhou R&F şi a remizat în campionat, 1-1 pe teren propriu cu Shandong Luneng, ocupanta locului 2 din Superliga Chineză. Cea mai proastă veste posibilă însă pentru Olăroiu şi echipa sa este suspendarea drastică aplicată fundaşului Gabriel Paletta.

Italianul în vârstă de 32 de ani, care a mai trecut pe la AC Milan, Parma, Liverpool sau Boca Juniors a primit o suspendare de şase meciuri şi o amendă de aproape 10 mii de euro, după cartonaşul roşu încasat în returul din Cupa Chinei.

Paletta este cel mai important fundaş al formaţiei pregătite de Cosmin Olăroiu şi a bifat în acest sezon 13 partide. Până la meciul de sâmbătă cu Shandong Luneng, Paletta jucase toate meciurile din campionat ca integralist şi a încasat un singur cartonaş galben.

Experimentatul fundaş al lui Cosmin Olăroiu adună în cariera sa 131 de meciuri la Parma, 73 de meciuri la Boca, 47 de partide la AC Milan şi alte 8 meciuri la Liverpool. Argentinian la origini, Paletta a debutat în naţionala Italiei în 2014.

La nivel de juniori, fundaşul devenise campion mondial Sub 20 de ani cu Argentina, unde fusese coechipier cu Messi, Zabaleta, Aguero sau Biglia.

Runda viitoare, Jiangsu are meci dificil în deplasare la Henan Jianye.

  • Jiangsu are a doua defensivă din campionat după Shandong Luneng şi Shanghai SIPG
  • 1170 de minute jucase Paletta în acest sezon
  • In primele 13 meciuri ale campionatului a fost titular şi integralist

Afla mai multe despre: olaroiujiangsupaletta 

viewscnt
Articole similare