Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Olăroiu, tot mai aproape de event în China. Jiangsu Suning, remiză cu Tianjin Teda, în manşa tur a semifinalei din Cupă

Cosmin Olăroiu, tot mai aproape de event în China. Jiangsu Suning, remiză cu Tianjin Teda, în manşa tur a semifinalei din Cupă
Comentarii

Jiangsu Suning a mai făcut un pas spre event în China. Echipa pregătită de Cosmin Olăroiu a încheiat la egalitate, scor 1-1, în manşa tur a semifinalei Cupei cu Tianjin Teda.

Acheampong, atacantul trecut pe la Anderlecht, a deschis scorul în meciul cu Jiangsu, în minutul 50. Dacă toate celelalte echipe folosesc şi în Cupă jucători străini plătiţi cu sume fabuloase, performanţa obţinută de Cosmin Olăroiu este cu atât mai importantă, mai ales că antrenorul român se bazează doar pe fotbalişti chinezi. Jiangsu Suning a egalat în minutul 73 prin autogolul lui Liu Yang, iar manşa retur a semifinalei se va juca sâmbăta viitoare, pe 12 decembrie.

În urmă cu o lună, Cosmin Olăroiu a produs marea surpriză şi a câştigat marea finală a campionatului din China în faţa vedetelor lui Guangzhou Evergrande, echipă pregătită de Fabio Cannavaro.

Pentru Jiangsu, acesta a fost primul titlu din istoria clubului, în timp ce Olăroiu a ajuns la cifra 7 după cele campionatele câştigate cu Steaua (2006), Al Hilal (2008), Al Ain (2012, 2013) şi Al Ahli (2014, 2016).

Afla mai multe despre: olaroiu 

viewscnt
Articole similare