Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Enache, după victoria cu Hermannstadt: "Ongenda ne va ajuta foarte mult!"

Costel Enache, după victoria cu Hermannstadt: "Ongenda ne va ajuta foarte mult!"

FC Botoșani

Comentarii

Tehnicianul echipei FC Botoşani, Costel Enache, s-a declarat mulţumit de evoluţia jucătorilor săi din partida cu FC Hermannstadt câştigată de gazde cu 2-0. Antrenorul molovenilor l-a lăudat pe fostul junior al lui Paris Saint Germain, Hervin Ongenda, care în 20 de minute a lăsat o impresie foarte plăcută.

Enache a remarcat jocul sigur al echipei sale din partida cu Hermannstadt: "A fost un joc bun, băieţii au controlat extraordinar partida, probabil că am exagerat eu puţin cu reacţiile, însă adevărul este că n-am avut emotii la poarta noastră. Ştiam că va fi un meci între două echipe de nivel apropiat, însa m-am simţit în siguranţă la jocul de azi. Vreau să îmi felicit baieţii pentru că şi-au creat ocazii cât în tot campionatul trecut" a mărturisit la microfonul Telekom Sport, tehnicianul botoşănenilor.

Antrenorul în vârstă de 45 de ani nu s-a sfiit să remarce spiritul de grup al echipei sale, pe care îl consideră un mare avantaj în acest sezon: "Aş vrea să remarc spiritul nostru de echipă şi de grup, pentru că eu consider că asta este forţa noastră în acest moment, iar unitatea ne face mai puternici. Ne-am pregătit special pentru faze fixe, ştiam ceea ce joacă ei şi că pun de regulă mult accent pe aceste faze. Ne-am apărat bine şi ne-a ieşit." a explicat Costel Enache.

Debutul lui Ongenda a lăsat un gust plăcut microbiştilor din România. Antrenorul născut la Piata Neamţ l-a remarcat şi el pe francez pentru detaliile de calitate pe care acesta le-a arătat în primele 20 de minute în tricoul Botoşaniului: "Hervin Ongenda a intrat pentru că el poate ajuta deja echipa. Nu l-am introdus ca să impresioneze pe cineva anume. E un jucător cu o calitate deosebită, şi chiar dacă este în urmă cu pregătirea fizică, pentru 20-30 minute cât a jucat astăzi a compensat prin viziune şi calitate tehnica. Ongenda este un fotbalist care creaza emulaţie şi sunt convins că ne va ajuta mult!" a explicat Enache.

Formaţia FC Botoşani a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Hermannstadt, în primul meci al etapei a doua a Ligii I. Golurile au fost marcate de Andrei Dumitraş şi Mihai Alexandru Roman.

Afla mai multe despre: costel enachefc botosani 

viewscnt
Articole similare