Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Enache: ”Poate băieţii mei ascultă interviurile mele şi asta vreau să le transmit!” De ce se declară mulţumit după remiza contra Concordiei Chiajna

Costel Enache: ”Poate băieţii mei ascultă interviurile mele şi asta vreau să le transmit!” De ce se declară mulţumit după remiza contra Concordiei Chiajna

U Cluj

Comentarii

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, vineri, pe teren propriu, în compania echipei Concordia Chiajna, în etapa a VIII-a a Ligii I.

Pentru Universitatea Cluj a marcat Mâneran, în minutul 72, iar pentru Concordia a înscris Llullaku '52.

”A fost un joc echilibrat. Nu a fost un meci foarte bun, dar ştiu că putem face mai mult de atât. Am nişte băieţi minunaţi, sunt implicaţi şi încearcă să facă ce putem. Rezultatul cred că este unul echitabil, dar aşa se întâmplă când se întâlnesc două echipe bune” a mărturisit după meci, Costel Enache, antrenorul formaţiei U Cluj.

El a recunoscut că la Universitatea mai sunt multe lucruri de pus la punct, dar a ţinut să transmită un mesaj pozitiv către fotbaliştii săi: ”Sunt multe de pus la punct, dar sunt încrezător.  Meritul este al jucătorilor, şi am spus asta de mai multe ori. Avem un lot echilibrat, iar eu sunt în situaţia în care îmi este greu să fac primul 11. Ştiu că orice jucător care intră pe teren poate aduce un plus pentru echipă sau poate fi decisiv. Lucrurile trebuie văzute într-un cadru mult mai larg, un ne putem raporta la un rezultat. Şi eu vreau să câştigăm meci de meci, dar toată lumea luptă, echipele de liga a doua sunt foarte echilibrate. Sunt multe cluburi bine organizate, iar noi suntem unul dintre ele. Prefer să văd partea plină a paharului, pentru că poate jucătorii mei văd interviurile mele sau le citesc. Şi vreau să rămână cu un mesaj pozitiv. Nu vreau să ne ascundem, dar eu cred că suntem pe un drum bun” a subliniat tehnicianul clujenilor.

”Lucrurile nu se pot schimba radical după două săptămâni. Astăzi nu au cedat, au luptat până la capăt. Jocul uneori mai scârţâie, dar spuneţi-mi vă rog ce echipă din România face spectacol” a mai declarat Costel Enache.

Afla mai multe despre: costel enacheuniversitatea cluj 

viewscnt
Articole similare