Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Enache revine! S-a înţeles cu clubul de tradiţie şi va avea un obiectiv important în acest sezon

Costel Enache revine! S-a înţeles cu clubul de tradiţie şi va avea un obiectiv important în acest sezon

U Cluj

Comentarii

Costel Enache şi-a găsit un nou angajament, după ce s-a despărţit de Petrolul Ploieşti, la finalul sezonului trecut din Liga 2. Antrenorul o va prelua pe U Cluj.

Costel Enache, noul antrenor al lui U Cluj

UPDATE | U Cluj a anunţat, oficial, că noul antrenor al echipei e Costel Enache: "Conducerea clubului FC Universitatea Cluj a ajuns la o înţelegere cu Costel Enache, care este noul antrenor al echipei noastre. Tehnicianul în vârstă de 47 de ani vine la ”U” după ce a antrenat la nivel de Liga 1, unde a reuşit performanţe notabile alături de Astra şi FC Botoşani, dar şi în liga secundă, unde a reuşit o promovare cu Ceahlăul. Experienţa noului antrenor al Universităţii este completată de perioada în care a fost selecţioner al naţionalei de juniori, unde a antrenat generaţia lui Ianis Hagi şi Florinel Coman", au anunţat ardelenii. 

Costel Enache a avut şi o primă reacţie: ”U” Cluj a transmis mereu un mesaj şi unul destul de puternic. Văd o provocare pentru antrenorul Costel Enache, dar şi pentru omul Costel Enache. Cred în potenţialul clubului foarte mult şi vreau să fiu cel care profită de acest potenţial. Faptul că sunt într-o continuitate sportivă mă poate dezvolta personal şi uman, iar lucrul acesta a apărut ca o şansă nesperată pentru mine, cu atât mai mult cu cât cel care mă provoacă este un brand precum ”U” Cluj”, a spus noul antrenor pentru fcucluj.ro


Ardelenii au rămas fără antrenor, după un start ratat de sezon. După a doua înfrângere consecutivă în Liga 2, U Cluj s-a despărţit de Adrian Falub, în urma meciului cu Glori Buzău. 

Conform Liga2.ro, conducerea lui U Cluj s-a mişcat rapid şi a adus un antrenor care a ajuns până în play-off, în sezonul trecut din Liga 1. Costel Enache va prelua echipa din Ardeal şi e obligat să promoveze, în condiţiile în care U Cluj are unul dintre cele mai mari bugete din Liga 2. 

Noul tehnician de la U Cluj va fi prezentat, oficial, joi. 

De-a lungul carierei, Costel Enache le-a mai antrenat pe: FC Hermannstadt, FC Botoşani, Astra, Poli Iaşi, Ceahlăul şi naţionala U-19 a României.

14 e locul ocupat de U Cluj în Liga 2, cu trei puncte obţinute după trei etape. 

Afla mai multe despre: costel enacheu cluj 

viewscnt
Articole similare