You are here:

Costel Gâlcă, discurs atipic după Craiova - Petrolul 0-0! Antrenorul şi-a pus la colţ jucătorii: ”Trebuie să schimbăm tot”

Costel Gâlcă, discurs atipic după Craiova - Petrolul 0-0! Antrenorul şi-a pus la colţ jucătorii: ”Trebuie să schimbăm tot”

Superliga

Comentarii

Constantin Gâlcă a avut un discurs dur după partida dintre Universitatea Craiova şi Petrolul Ploieşti, din etapa a patra a Superligii.

Antrenorul formaţiei oltene şi-a asumat alegerile pe care le-a făcut pentru primul 11, însă şi-a atenţionat jucătorii şi a susţinut că echipa sa trebuie să îşi schimbe atitudinea în următoarele partide.

Craiova nu îşi revine. Eliminare din Europa şi fără şut pe poartă împotriva Petrolului

”În prima repriză am jucat foarte prost. Câţiva dintre jucători nu au putut, au ieşit accidentaţi. A fost încărcătura. Ivan s-a întins după o minge şi a simţit ceva.

Am jucat prost. Am demonstrat că nu putem juca la 3-4 zile, cum îmi doream eu. Cred că ne trebuiau două echipe. Am fost neputincioşi, s-a văzut şi în teren.

În a doua repriză am pus presiune, dar nu am putut marca. Niciodată nu introduc un jucător din primul minut până nu îl întreb. Eu îmi asum decizia de a începe cu un prim 11, dar şi ei trebuie să-şi asume că sunt 100%.

(n.r. despre transferuri) Sperăm să-i avem şi să vină cât mai repede. Şi cu jucătorii pe care îi avem, eu zic că ne trebuie mult timp să ne perfecţionăm. Şi din punct de vedere fizic mai avem mult de lucru. Sunt dezamăgit şi cred că acesta nu este drumul pentru a te lupta la titlu. Trebuie să schimbăm tot, mentalitatea, atitudinea.

(n.r. despre Alex Mitriţă) Eu nu am spus nici eu că este ultimul lui meci. Este un jucător care dă un plus echipei şi care ne ajută mult.

Toţi suntem alături de el (n.r. Nicuşor Bancu), de familia lui. Păcat că astăzi nu i-am putut aduce o victorie, să-i mai alinăm din durere”, a spus Costel Gâlcă, după Craiova - Petrolul 0-0.

Afla mai multe despre: superligagâlcăuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare