Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Pantilimon nu exclude opţiunea unei reveniri în Liga 1: ”Am discutat cu câteva persoane din ţară. Orice e posibil” | EXCLUSIV

Costel Pantilimon nu exclude opţiunea unei reveniri în Liga 1: ”Am discutat cu câteva persoane din ţară. Orice e posibil” | EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Într-un dialog cu Telekom Sport, Costel Pantilimon a discutat despre posibilitatea unei reveniri în Liga 1.

Costel Pantilimon este liber de contract încă din martie, în urma despărţirii de Denizlispor. Clubul turc a avut parte de un sezon ruşinos în Super Lig, soldat cu retrogradare după ce a încheiat stagiunea pe ultima poziţie. Astfel, au avut loc plecări în masă de la echipă, printre care şi cea a lui Pantilimon.

Gigantul de peste doi metri a dezvăluit cum au decurs lucrurile la Denizlispor şi a discutat despre unde i se află viitorul. Deşi ar dori să rămână în străinătate, fostul portar al lui Manchester City a refuzat să excludă posibilitatea unei reveniri în Liga 1, deşi este improbabil ca vreun club românesc să îşi poată permită salariul acestuia.

Costel Pantilimon nu exclude opţiunea unei reveniri în Liga 1

”A fost o situaţie ciudată. Am mers mai mult pe ideea că merg să lucrez cu un antrenor străin. În primele luni au fost toate bune şi frumoase, apoi a renunţat şi antrenorul şi totul s-a prăbuşit. Am zis să ne despărţim, iar străinii au plecat după ce am plecat şi eu.

Preşedintele a avut un alt interes, s-au făcut niste afaceri cu oamenii de la consiliul administrativ. Mai aveam un an de zile, dar am renunţat la tot. Încerc să rămân în străinătate, mai ales că familia încearcă să fie aproape. Încercăm să facem cumva să rămânem împreună.

Dacă se iveşte ceva ok şi pot să stau aproape de familie sper să fie de bun augur. Am discutat cu câteva persoane din ţară. Acum, am zis că nu se pune problema. În fotbal, nu ştii niciodată. Orice e posibil”, a declarat Costel Pantilimon, pentru Telekom Sport.

Ajuns la 34 de ani, Pantilimon se apropie de finalul carierei, însă are cu ce se mândri. Anii săi la Manchester i-au asigurat un palmares de invidiat, cu două campioanet, două Supercupe şi o Cupă a Ligii ridicate în timpul său pe Etihad.

Pe lângă City, Pantilimon le-a mai reprezentat pe Aerostar Bacău, Poli Timişoara, Sunderland, Watford, Deportivo la Coruna, Nottingham Forrest, Omonia Nikosia şi Denizlispor. În plus, acesta a reuşit să însumeze şi 27 de apariţii pentru echipa naţională.

Afla mai multe despre: costel pantilimontransfer pantilimonpantilimon liga 1 

viewscnt
Articole similare