Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 1 februarie 2023. Barcelona, deplasare grea la Betis

Cota 2 AZI 1 februarie 2023. Barcelona, deplasare grea la Betis

Pariuri sportive

Comentarii

Real Betis – FC Barcelona este una dintre partidele de urmărit, o restanţă pentru runda a 17-a. Formaţia din Sevilla nu a avut cele mai bune evoluţii în ultimele meciuri, iar Barcelona poate profita de forma precară a gazdelor. Jocul începe la ora 22:00, ora României.

Betis nu a avut cea mai prolifică lună, reuşind să câştige doar trei din cele şase meciuri jucate. Probabil că numărul mare de meciuri disputate după o pauză destul de mare a fost şi cauza rezultatelor nefavorabile. Betis a fost înfrântă în semifinalele Supercupei Spaniei de Barcelona şi de Osasuna în optimile Cupei Regelui, prin acelaşi procedeu, după executarea loviturilor de departajare.

Cota 2 AZI 1 februarie 2023

Rotiri gratuite fara depunere la Superbet prin site-ul lui Andrei Dumitru. FC Barcelona nu mai este cea de odinioară, şi nu prin prisma rezultatelor, ci prin jocul etalat. Catalanii au adoptat o viziune mult mai conservatoare a jocului, cu un stil pragmatic promovat mai ales de Xavi, care simte că gruparea blaugrana nu mai este compusă din jucători care pot produce spectacol, iar unitatea este esenţială. Drept exemplu sunt ultimele trei meciuri oficiale ale oaspeţilor de diseară, toate câştigate cu 1-0, contra unor echipe precum Getafe sau Girona, contra cărora eram obişinuiţi să vedem scoruri fluviu din partea catalanilor.

Urmează cel de-al doilea meci direct dintre Betis şi Barcelona în ultimele trei săptămâni, iar confruntarea din Supercupa Spaniei a produs spectacol şi a fost o partidă tensionată până în ultimul moment. Barcelona are drept obiectiv principal câştigarea titlului de campioană, iar cele trei puncte sunt extrem de importante, aşa că Xavi îşi va motiva elevii să dea totul pe teren. Betis speră la un loc de Champions League, iar poziţia a patra pare a fi cea mai apropiată de Betis, fiind la numai trei puncte de Atletico Madrid. Misiunea gazdelor va fi foarte dificilă, deoarece Barcelona nu a mai pierdut în campionat de la meciul cu Real Madrid, de la jumătatea lunii octombrie, iar postura de lider o obligă pe Barcelona să atace victoria. Vom juca pe o victorie a oaspeţilor, care pare a fi evidenţă, datorită formei foarte bune din ultimele luni.

PRONOSTIC: Real Betis – FC Barcelona – 2 & Peste 1.5 goluri @ 1.95

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare