Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 1 iulie 2023. Georgia generează profitul

Cota 2 AZI 1 iulie 2023. Georgia generează profitul

Pariuri sportive

Comentarii

Pariul Cota 2 de sâmbătă, 1 iulie, este adus de partida dintre naţionalele de tineret ale Georgiei şi Israelului, care se vor duela în sferturile de finală ale Campionatului European U21. Jocul este programat la ora 19:00, ora României.

Cota 2 AZI 1 iulie 2023

Bonus la înregistrare la Maxbet dacă accesezi site-ul lui Andrei Dumitru. În calitate de ţară gazdă, Georgia se poate mândri şi cu performanţe de top la nivelul competiţiei. Calificată de pe primul loc, trecând de adversare precum Olanda, Portugalia sau Belgia, ţara gazdă atacă o performanţă incredibilă, cucerirea trofeului, care este tot mai aproape după calificarea în sferturile de finală. Aportul fanilor este un factor cheie în evoluţiile Georgiei, care a avut peste 40.000 de fani în tribune la ultimul meci din faza grupelor, disputat în faţa Olandei şi terminat la egalitate, scor 1-1.          

Naţionala Israelului, în mod surprinzător, s-a calificat în faza sferturilor de finală, deşi nu era cotată cu şanse reale în urma partidelor disputate până în ultima etapă a fazei grupelor. Totuşi, gruparea israeliană, datorită victoriei în faţa Cehiei din ultima etapă, 1-0, precum şi a victoriei Angliei în meciul cu Germania, scor 2-0, a fost avantajată şi s-a calificat în sferturile de finală cu numai patru puncte câştigate în trei meciuri.

Cota 2 AZI 1 iulie 2023

Andrei Dumitru tipster profesionist te aşteaptă cu alte pronosticuri pe site-ul său. Selecţionatele Georgiei şi Israelului se află în faţa unei premiere: se vor duela într-un meci direct oficial pentru prima oară, iar contextul este aparte, deoarece o vor face la un turneu final. Oportunitatea unică pe care am menţionat-o, de altfel, este datorită şansei de a merge în semifinalele Campionatului European, iar câştigătoarea de astăzi poate fi, în mod cert, una dintre pretendentele la adjudecarea trofeului. Georgia a arătat excelent la acest turneu final, în cadrul căruia a dat peste cap toate calculele făcute de echipele cu pedigree ale Europei. Georgienii au avut de partea lor publicul, dar şi jocul bun prestat, aşa că Israelul are de ce să se teamă. Israelienii au avut, la rândul lor, norocul de partea lor, deoarece au beneficiat de prestaţiile extrem de slabe ale Germaniei, care nu a emis pretenţii pentru calificarea în sferturi. Astăzi mizăm pe un succes în timp regulamentar al naţionalei Georgiei, care este cotată cu şanse mari la calificarea în semifinale, şi care, per total, a avut evoluţii convingătoare.               

 

PRONOSTIC: Georgia U21 – Israel U21 – 1 @ 2.10                      

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare