Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 1 noiembrie 2023. Meci greu pentru Newcastle

Cota 2 AZI 1 noiembrie 2023. Meci greu pentru Newcastle

Pariuri sportive

Comentarii

Manchester United – Newcastle United este partida ce oferă cota 2 de miercuri, un duel din cadrul Cupei Ligii Angliei. Confruntarea dintre United şi Newcastle este derby-ul optimilor de finală, iar aşteptările fanilor sunt mari pentru un meci între două echipe ce joacă în Champions League. Ora de start a partidei este 22:15, ora României.

Cota 2 AZI 1 noiembrie 2023

Rotiri gratuite la Superbet în luna Noiembrie dacă eşti client nou şi accesezi site-ul lui Andrei Dumitru. Manchester United a cedat cele trei puncte în derby-ul cu Manchester City din week-end, care s-a impus cu 0-3 pe Old Trafford. United a încheiat seria de trei victorii consecutive în toate competiţiile la finalul partidei cu City, care a demonstrat, încă o dată, faptul că „diavolii” nu sunt la un nivel optim pentru a performa în Premier League şi Liga Campionilor.   

Newcastle se află pe locul şase în campionat, cu 17 puncte strânse de-a lungul celor 10 etape de campionat disputate (V5, E2, Î3). „Coţofenele” sunt neînvinse de cinci etape, iar egalul de acum o etapă, în deplasarea de la Wolverhampton, a venit în mod surprinzător, deoarece Newcastle conducea cu 1-2 la pauză. Evoluţia echipei antrenate de Eddie Howe este vizibilă, iar pătrunderea în prima parte a campionatului în Anglia, precum şi calificarea în grupele Ligii Campionilor sunt răsplăţile „alb-negrilor”.

Cota 2 AZI 1 noiembrie 2023

Vezi ce alte ponturi din fotbal a pregătit Andrei Dumitru pe site-ul său. Newcastle a ieşit câştigată cu patru puncte după cele două întâlniri cu United din sezonul trecut, în urma remizei albe de pe Old Trafford şi victoria de acasă, scor 2-0. Însă marea victorie a obţinut-o gruparea gazdă, care s-a impus cu 2-0 în finala Cupei Ligii Angliei din sezonul trecut, fiind, de altfel, şi singurul trofeu pe care echipa pregătită de Erik ten Hag l-a câştigat. Rezultatele din ultimele partide de campionat ale lui United, care au fost victorii chinuite, cu echipe mult mai slab cotate, dar şi înfrângerea usturătoare din derby-ul cu City pun o presiune aparte pe gruparea de pe Old Trafford, ce are nevoie de un restart. Newcastle, asemenea rivalei de astăzi, are două meciuri consecutive fără victorie, iar un succes pe Old Trafford ar reprezenta o adevărată performanţă. Astfel, alegem un pariu pe goluri pentru acest eveniment, deoarece ambele echipe sunt nevoite să marcheze şi să se impună. Pariul pe care îl alegem este „Peste 2.5 goluri”, pentru care bookmakerii oferă cota 1.95, una mare pentru un astfel de meci.       

PRONOSTIC: Man United – Newcastle 3+ @ 1.95   

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare