Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 10 ianuarie 2023. Inter – Parma, partida zilei în Italia

Cota 2 AZI 10 ianuarie 2023. Inter – Parma, partida zilei în Italia

Pariuri sportive

Comentarii

Inter şi Parma se vor confrunta într-un meci interesant, dar nu în Serie A. Cele două echipe se vor întâlni pentru prima oară în ultimii doi ani, iar echipa care va ieşi câştigătoare la finalul meciului de azi se va califica în sferturile Cupei Italiei. Jocul începe la ora 22:00, ora României.

Inter a început anul cu o victorie importantă contra lui Napoli, într-un meci strâns, care s-a încheiat 1-0 în favoarea vicecampioanei din Italia, iar deplasarea de la Monza nu se anunţa a fi o mare problemă în privinţa celor trei puncte. Totuşi, Monza este una dintre formaţiile puternice pe teren propriu, iar Inter, în ciuda faptului că a condus de două ori, nu a reuşit să menţină avantajul şi a fost egalată la doi în minutul trei al prelungilor, tocmai printr-un autogol al lui Dumfries.

Cota 2 AZI 10 ianuarie 2023

Bonus la înregistrare la Superbet poţi găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru. Parma a retrogradat acum doi ani de pe prima scenă a fotbalului italian, iar obiectivul promovării pare a fi mult mai realizabil în acest sezon, în care oaspeţii se menţin mult mai bine în campionat. Serie B are foarte multe echipe cu pretenţii, iar lupta pentru primele locuri este acerbă. Parma se află pe locul şase, iar şansele să urce în clasament, asta dacă obţine şi câteva victorii, sunt mari. Parma a trecut în turul anterior al Cupei Italiei de Bari, scor 1-0, iar obiectivul partidei cu Inter este să lase o impresie frumoasă şi de ce nu să încerce să producă o mare surpriză.

Inter a avut probleme în ultimul meci de la Monza, iar primul 11 ales de Simone Inzaghi poate fi unul format din jucători care nu au prins foarte multe minute atât în prima parte a sezonului, cât şi în ultimele două meciuri de campionat. Nerazzurri au şanse mari la calificare, însă Parma nu este un oponent de care se trece uşor, aşa că formaţia gazdă trebuie să fie concentrată. Parma are şansa ei, iar pariul ales pentru acest meci este unul interesant, vom merge pe o surpriză, aceea că Parma să înscrie cel puţin un gol. Pronosticul ales are şi o cotă bună, 1.85.   

PRONOSTIC: Inter – Parma – Parma peste 0.5 goluri @ 1.85

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare