Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 10 martie 2023. Lille – Lyon, derby pentru Europa

Cota 2 AZI 10 martie 2023. Lille – Lyon, derby pentru Europa

Pariuri sportive

Comentarii

Lille şi Lyon oferă una dintre partidele de mare interes în cadrul etapei a 27-a din Ligue 1. Rivale în cursa pentru cupele europene, Lille şi Lyon au nevoie de o victorie pentru a putea rămâne aproape de top 5. Jocul începe la ora 22:00, ora României.

Importanţa celor trei puncte este mare pentru ambele echipe, însă Lille este echipa mai bine clasată în Ligue 1, cu 45 de puncte acumulate în 26 de partide, iar poziţia a 6-a o aduce pe formaţia gazdă la doar un puncte de locul 5, primul de cupă europeană. Campioana Franţei de acum doi ani s-a apropiat şi de zona Champions League, însă rezultatele slabe împotriva echipelor din top 4 nu sunt convingătoare. Lille a pierdut în ultimele trei etape cu PSG, scor 4-3, şi a remizat în deplasarea de la Lens, scor 1-1.  

Cota 2 AZI 10 martie 2023

Bonusuri fără depunere la Betano timp de 7 zile consecutiv în luna martie. Lyon nu se regăseşte, iar locul 10 din clasament nu anunţă un final de sezon bun pentru multipla campioană din Franţa. Oaspeţii din această etapă oscilează în rezultate, iar acest lucru trage echipa în joc, care este, totuşi, destul de aproape de Rennes. Lyon a acumulat până acum 39 de puncte, cifre care o aduc la doar şapte puncte de locul 5, iar fiecare nou succes poate aduce urcarea în clasament. Chiar dacă au câştigat puncte importante, precum cel cu Lens (2-1), cei de la Lyon au pierdut cu Clermont (0-1), Strasbourg (1-2) şi Auxerre (2-1), şi au remizat cu Nantes, Brest şi Lorient la 0.

Lille şi Lyon s-au mai duelat în acest an în Cupa Franţei, partidă încheiată 2-2, cu Lyon calificată mai departe după executarea penalty-urilor. Meciul tur a fost câştigat tot de Lyon, scor 1-0, iar un nou succes astăzi ar însemna enorm pentru moralul echipei. Lille nu mai poate permite un alt eşec împotriva lui Lyon, deoarece ar permite adversarei de azi să pătrundă în zona locurilor de cupe europene, dar ar putea rata şi şansa să urce în clasament, pentru că Rennes nu a arătat bine în etapele precedente. Ne aşteptăm la o nouă confruntare strânsă, punctele fiind cele mai importante, iar golurile, foarte probabil, nu vor fi multe. Mizăm pe un pariu de tipul Sub 2.5 goluri, cu o cotă de 2.10, care poate fi pariată pe un bilet single.

PRONOSTIC: Lille – Lyon – Sub 2.5 goluri @ 2.10

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare