Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 11 august 2023. Pariem pe City

Cota 2 AZI 11 august 2023. Pariem pe City

Pariuri sportive

Comentarii

Cel mai puternic campionat din lume revine pe marile ecrane la finalul săptămânii, iar partida de debut este Burnley – Manchester City, un duel pe care l-am tot văzut de-a lungul anilor precedenţi. Meciul va începe la ora 22:00, ora României.

Cota 2 AZI 11 august 2023

Bonus fără depunere la Betano dacă accesezi site-ul lui Andrei Dumitru în luna august. Burnley a avut o strategie câştigătoare în sezonul de după retrogradare, aceea fiind numirea lui Vincent Kompany pe banca tehnică, un antrenor tânăr, care cunoaşte foarte bine fotbalul britanic, precum şi întinerirea lotului, iar rezultatele au fost pe măsură. Burnley a câştigat la pas Championship-ul, iar lotul managerului belgian a fost îmbunătăţit. Astfel, gazdele pornesc cu multă încredere în noua misiune, aceea de a avea un sezon fără emoţii în privinţa retrogradării.

Manchester City a pus un adevărat monopol asupra campionatului din Anglia, reuşind să câştige patru din ultimele cinci titluri, în ciuda faptului că adversarele din sezoanele precedente au devenit tot mai bune. Cu Arsenal şi Newcastle intrate în cursa pentru Champions League sau top 4, City va avea o viaţă mult mai grea, dacă le adăugăm şi pe Liverpool şi Manchester United. Gruparea de pe Etihad a început cu un pas greşit noul sezon, cedând Supercupa Angliei lui Arsenal, după ce meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, iar „tunarii” s-au impus la penalty-uri.    

Cota 2 AZI 11 august 2023

Biletul zilei este disponibil acum pe site-ul lui Andrei Dumitru. Cifrele în meciurile directe sunt de-a dreptul impresionante pentru City, în timp ce pentru Burnley sunt dezamăgitoare. Fără victorie în Premier League din 2015, Burnley a reuşit să scape neînvinsă într-un singur meci cu City de atunci, ceea ce demonstrează superioritatea echipei din Manchester. În plus, ultimul meci în care „The Clarets” au marcat în poarta lui Manchester City a fost abia acum patru ani, într-un succes al echipei antrenate de Pep Guardiola pe Turf Moor cu 1-4. De atunci, City a înscris de 25 de ori în numai şapte partide, fără să primească vreun gol. Astfel, pariem pe o nouă diferenţă mare de gol, iar sugestia de pariu este „Handicap asiatic Manchester City -1.5”, care are o cotă atractivă, 1.90.

Burnley – Manchester City 2 (-1) @ 1.90        

 

Afla mai multe despre: cota 2ponturi pariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare