Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 11 ianuarie 2023. City, echipa care ne dublează banii

Cota 2 AZI 11 ianuarie 2023. City, echipa care ne dublează banii

Pariuri sportive

Comentarii

Southampton – Manchester City este meciul de cota 2 de azi. Ambele victorioase în partidele din FA Cup, urmează să îşi dispute un loc în semifinalele Cupei Ligii Angliei. Jocul începe la ora 22:00, ora României.

Southampton stă foarte prost în campionat, însă în Cupa Angliei şi EFL Cup merge excelent. „Sfinţii” se află pe ultimul loc în Premier League, cu doar 12 puncte strânse în 18 etape scurse. Rezultatele extrem de slabe ale echipei gazdă de diseară, o fac să se gândeasă mult mai mult la campionat decât la celelalte competiţii în care este angrenată. În rundele anterioare din Cupa Ligii a trecut de Sheffield Wednesday, după penalty-uri, iar în turul precedent de Lincoln, scor 2-1.

Cota 2 AZI 11 ianuarie 2023

Rotiri Gratuite fără depunere la Superbet poţi găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru. Manchester City este una dintre puţinele echipe care încă are şanse reale să câştige toate competiţiile în care joacă. City a învins-o pe Chelsea în ultimul său meci oficial, în FA Cup, scor 4-0, o partidă în care nu au fost folosite vedetele Erling Haaland şi Kevin De Bruyne, care au fost păstraţi pentru campionat. City are o bancă de rezerve extrem de puternică, iar jucătorii aflaţi în afara primului 11 pot face diferenţa cu lejeritate în celelalte meciuri ale sezonului.

Misiunea lui Southampton va fi una foarte grea, iar misiunea lor este să se salveze de la retrogradare în Premier League, nu să câştige FA Cup sau EFL Cup, competiţii care nu sunt relevante pentru gazdele de azi. City are toate şansele să realizeze un scor fluviu astăzi, împotriva unei echipe fragile, ce nu va acorda foarte multă importanţă confruntării. Alegem un pariu îndrăzneţ, Handicap asiatic Manchester City -2.0, pentru cota 2.12. Acest pariu vine după o victorie la scor a lui City împotriva unei echipe mult mai valoroase decât Southampton, iar ultimele două meciuri directe între cele două adversare de azi au fost câştigate de City la o diferenţă de cel puţin trei goluri.

PRONOSTIC: Southampton – Manchester City – Handicap asiatic Manchester City -2.0 @ 2.12

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare