Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 12 februarie 2023. Zi de derby în Belgia! Pariem pe Genk - Antwerp

Cota 2 AZI 12 februarie 2023. Zi de derby în Belgia! Pariem pe Genk - Antwerp

Pariuri sportive

Comentarii

Juliper Pro League oferă an de an meciuri tari, iar cele din vârful clasamentului sunt aparte, tensiunea şi fotbalul de calitate îmbinându-se la perfecţie. Genk este în pole position pentru titlu, iar Antwerp, una dintre pretendetele la titlu din ultimii ani, va încerca să încetinească liderul. Jocul începe la ora 14:30, ora României.

Genk are un sezon de vis, iar fiecare etapă trecută o aduce mai aproape de mult râvnitul titlu de campioană. Este cert că odată cu înjumătăţirea  punctelor Genk nu va mai avea avansul considerabil de acum, însă tot mare favorită va fi considerată. Cifrele sunt de partea gazdelor de azi, care au câştigat 20 de partide, remizat în două şi pierdut în alte două meciuri până acum, şi au un avans de şapte puncte faţă de locul secund. Genk, de la ultimul eşec din campionat, cel din deplasarea de la Kortrijk (1-0), a câştigat cinci din ultimele şase meciuri, printre care şi partide cu Club Brugge (3-1) şi Gent (2-3).

Cota 2 AZI 12 februarie 2023

Andrei Dumitru te aşteaptă cu o mulţime de alte pronosticuri pe site-ul său. Antwerp are nevoie de câteva rezultate bune pentru a se apropia cât mai mult de lider înainte de startul play-off-ului. Oaspeţii de azi au fost eliminaţi şi din Cupa Belgiei de Royale Union SG (1-0), iar acum se pot concentra exclusiv pe campionat. Antwerp a avut o deplasare recentă pe terenul lui Genk, în cupă, încheiată cu un nesperat 0-3, însă în campionat lucrurile o să fie mult mai dificile. Antwerp nu a mai câştigat de două etape în Juliper Pro League, remizând cu Anderlecht (0-0) şi Club Brugge (0-0), iar un nou eşec sau egal ar scoate-o şi mai mult din zona primelor două poziţii.

Genk şi Antwerp vor avea un meci important pentru zona top patru din Belgia, iar cele trei puncte vor fi extrem de importante, mai ales pentru gruparea oaspete. Genk ar putea să fie mulţumită şi cu un egal, contra unui adversar dificil, precum Antwerp. Meciul tur a fost câştigat de formaţia gazdă, 1-3, iar prestaţiile celor de la Antwerp în deplasările din campionat dau încredere lui Genk că poate câştiga azi. Antwerp nu are cifre excelente în cele 12 meciuri din deplasare (V5, E3, Î4), în timp ce Genk este neînvinsă acasă (V11, E1). Mizăm pe pronosticul firesc, victoria gazdelor, pentru o cotă de 1.96, destul de mare, dar urmează un derby şi Antwerp nu este o echipă de neglijat.

PRONOSTIC: Genk – Antwerp – 1 @ 1.96  

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare