Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 12 ianuarie 2023. Cota 2 vine din Cupa Belgiei

Cota 2 AZI 12 ianuarie 2023. Cota 2 vine din Cupa Belgiei

Pariuri sportive

Comentarii

Zi de derby în Belgia! Royale Union SG şi Gent joacă în această seară pentru un loc în semifinalele Cupei Belgiei. Meciul se anunţă cu atât mai interesant, deoarece gazdele vin după triumful din campionat cu Anderlecht, scor 1-3, iar oaspeţii au pierdut în deplasarea de la Antwerp, scor 2-0, şi au ratat urcarea pe locul patru. Jocul începe la ora 21:45, ora României.

Royale Union a început anul cu un succes extrem de important în campionat, în deplasarea de la Anderlecht. Partida s-a încheiat cu scorul 1-3, în favoarea gazdelor de astăzi, care au păstrat avansul faţă de urmăritoarea Antwerp, dar au şi reuşit să menţină pasul cu liderul Genk. Prioritatea celor de la Royale Union este campionatul, mai ales că l-au ratat la limită în stagiunea anterioară, însă şi Cupa Belgiei poate reprezenta o oportunitate pentru vicecampioana Belgiei.

Cota 2 AZI 12 ianuarie 2023

Andrei Dumitru te aşteaptă pe site-ul său cu o mulţime de alte pronosticuri. Gent a ratat şansa de a urca pe locul patru în etapa anterioară, deplasarea de la Antwerp fiind un meci sub aşteptări pentru oaspeţii de diseară. Deţinătoarea trofeului Cupei Belgiei a avut un traseu acceptabil până în faza sferturilor de finală, trecând în tururile anterioare de Dessel, scor 0-5, şi de Cercle Brugge, scor 2-0 în prelungiri, după 0-0 în timp regulamentar. Gent pare a fi sigură de poziţia sa în play-offul de Conference League, însă ratarea grupei pentru campionat ar fi o contraperformanţă, deoarece rezultatele din ultimele etape de Juliper Pro League au lăsat de dorit.

Prima divizie din Belgia oferă câteva echipe care sunt competitive şi de o valoare apropiată, iar Royale Union şi Gent sunt două exemple puternice pentru această categorie. Gazdele de azi nu au mai pierdut un meci oficial în competiţiile interne din luna septembrie, o performanţă greu de egalat, iar vizita lui Gent anunţă o nouă prestaţie excelentă a echipei de pe locul secund. Royale Union are victoriile de partea sa în meciurile directe cu Gent, două la număr (ambele în campionat) şi o remiză albă, tot în campionat. Vom paria pe victoria gazdelor, care are o cotă de 2.20, una destul de mare în condiţiile date, în care Royale Union este o echipă greu de învins.  

PRONOSTIC: Royale Union SG – Gent – 1 @ 2.20

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare