Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 13 august 2023. Chelsea – Liverpool, meciul săptămânii

Cota 2 AZI 13 august 2023. Chelsea – Liverpool, meciul săptămânii

Pariuri sportive

Comentarii

Runda inaugurală din Premier League aduce pe teren cele mai bune echipe din lume, iar partida cap de afiş a etapei este cea dintre Chelsea şi Liverpool, care se va disputa duminică, la Londra, pe stadionul albaştrilor, Stamford Bridge. Ora de start a duelului este 18:30, ora României.

Cota 2 AZI 13 august 2023

Bonusuri fără depunere la Betano pentru clienţii noi prin site-ul lui Andrei Dumitru. Chelsea a terminat un sezon dezastruos, deşi investiţiile realizate de noua conducere au fost cele mai importante din istoria clublui. Londonezii, cu un lot încărcat cu vedete, a avut o vară aglomerată, deoarece mai multe nume au părăsit clubul de pe Stamford Brigde, în timp ce alţi fotbalşti, majoritatea tineri, au fost transferaţi de echipa antrenată de Mauricio Pochettino.

Liverpool, asemenea celor de la Chelsea, nu a reuşit să se califice în Champions League, însă a terminat pe locul 5 la finalul stagiunii trecut de Premier League şi are asigurată prezenţa în grupele Europa League. Jurgen Klopp a realizat, alături de conducere, câteva transferuri interesante, printre care Alexis Mac Allister şi Dominic Szoboszlai, din dorinţa de a revitaliza mijlocul cormoranilor, care au întâmpinat probleme serioase de-a lungul stagiunii precedente.

Cota 2 AZI 13 august 2023

Andrei Dumitru îţi oferă multe alte pronosticuri pe site-ul său. Subiectul cel mai intens discutat în toată Europa, atunci când vorbim de Chelsea şi Liverpool, este un jucător, Moises Caicedo. Deşi Chelsea a stat toată vara pe urmele tânărului ecuadorian de la Brighton, suma oferită de albaştri nu a fost pe placul pescăruşilor, iar Liverpool, recent intrată pe fir, a licitat o sumă astronomică, conform celor declarate de presă. Chiar în cadrul conferinţei de presă dinaintea meciului cu Chelsea, Jurgen Klopp a detonat bomba, declarând faptul că formaţia sa s-a înţeles pentru Caicedo cu Brighton, iar vizita medicală este programată. Rămâne de văzut care va fi deznodamântul, cel mai probabil după meciul direct. Ultimele meciuri dintre Chelsea şi Liverpool nu au produs foarte mult spectacol, în special cele din sezonul trecut, ambele încheiate cu o remiză albă. Luând în calcul că va fi un sezon lung, un potenţial rezultat de egalitate ar fi mulţumitor pentru ambele tabere, iar cota oferită pentru pariul X este pe măsură, 3.60.

PRONOSTIC: Chelsea – Liverpool  X @ 3.60          

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare