Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 13 februarie 2023. Un Merseyside derby total diferit

Cota 2 AZI 13 februarie 2023. Un Merseyside derby total diferit

Pariuri sportive

Comentarii

Derby oraşului Liverpool are loc astăzi, între FC Liverpool şi Everton. Echipele oraşului nu au rezultate excelente în această stagiune, iar Merseyside derby le găseşte pe locurile 10, respectiv al 18-lea în clasament. Jocul începe la ora 22:00, ora României.

Liverpool s-a îndepărtat şi mai mult de poziţiile de cupe europene după eşecul din deplasarea de la Wolverhampton, iar acum este la 10 puncte distanţă de Tottenham, ocupanta locului cinci. Cormonarii par a fi resemnaţi şi în declaraţiile de după partide, iar acest lucru poate fi observat şi în comportamentul managerului Jürgen Klopp, a cărui poziţie a fost asigurată şi de conducerea gazdelor, considerându-l omul potrivit „pentru prezent şi viitor”. Liverpool trece printr-o perioadă extrem de nefastă, şi este încă fără succes în acest an în campionat (Î3, E1), ultimele patru etape fiind dezastruase pentru gruparea de pe Anfield.

Cota 2 AZI 13 februarie 2023

Rotiri gratuite la Superbet disponibile în luna Februarie pe site-ul lui Andrei Dumitru. Everton a făcut una dintre surprizele sezonului în duelul cu Arsenal de acum o etapă, pe care l-a câştigat cu 1-0. Numirea lui Sean Dyche la cârma „caramelelor” surprinde şi nu prin acest rezultat, însă rapiditatea managerului de a-şi impune stilul de joc în rândul elevilor săi este de-a dreptul impresionantă, deoarece a reuşit un rezultat imens cu puţine zile avute la dispoziţie. Victoria contra lui Arsenal a fost prima pentru Everton prima după opt etape în care a câştigat doar două puncte. Cele trei puncte au adus speranţă în rândul oaspeţilor, care au urcat până pe 18, la numai un punct de primul loc deasupra linei retrogradării.

O victorie, pentru ambele formaţii, ar fi de-a dreptul un moment de restart şi de revitalizare, mai ales în tabăra lui Everton, care ar avea şansa să iasă de pe locurile retrogradabile la finalul etapei. Un insucces astăzi ar fi îngrijorător pentru Liverpool, seria de meciuri slabe s-ar prelungi la cinci, iar distanţa faţă de locurile din zona de jos a clasamentului ar fi şi mai mică. Cormoranii au doar 11 puncte avans faţă de primul loc retrogradabil, iar liniştea nu există. Este evident că vom avea parte de un derby disputat, cu două echipe motivate să câştige cele trei puncte. Everton a arătat excelent în partida cu Arsenal, iar miza va fi pe o surpriză din partea caramelelor. Un potenţial rezultat pozitiv al oaspeţilor ar răsturna situaţia în partea inferioară a clasamentului, iar Liverpool, rivala eternă, ar cădea şi mai mult, aşa că ambiţia este mare în tabăra lui Everton.

PRONOSTIC: Liverpool – Everton – X2 @ 2.60  

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare