Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 13 ianuarie 2023. Napoli – Juventus, derby pentru titlu

Cota 2 AZI 13 ianuarie 2023. Napoli – Juventus, derby pentru titlu

Biletul zilei

Comentarii

Napoli – Juventus este una dintre partidele cap de afiş ale acestei săptămâni, o confruntare care contează enorm pentru Scudetto în Italia. Juventus a urcat pe locul secund după rezultatele tot mai bune, iar Napoli îşi simte poziţia ameninţată. Jocul începe la ora 21:45, ora României.

Napoli şi-a păstrat avansul de şapte puncte în urma victoriei împotriva Sampdoriei, scor 0-2. Formaţia din Sudul Italiei trebuie să păstreze ritmul pentru a se putea încorona campioană la acestui sezon. În plus, de-a lungul stagiunilor anterioare, Napoli a început excelent de mai multe ori, însă prestaţiile au devenit din ce în ce mai slabe şi au pierdut cursa pe parcurs. Constanţa este cuvântul care trebuie să caracterizeze evoluţiile lui Napoli din acest sezon, care se menţine excelent. În pofida eşecului cu Inter, scor 1-0, Napoli este în continuare printre cele mai bune formaţii din top cinci campionate, cu 14 victorii, două egaluri şi o singură înfrângere în 17 etape.

Cota 2 AZI 13 ianuarie 2023

Bonus la înregistrare la Superbet disponibil dacă accesezi site-ul lui Andrei Dumitru. Juventus continuă asaltul către fotoliul de lider cu o deplasare decisivă, printre cele mai importante ale sezonului. Bătrâna doamnă va avea cea mai importantă deplasare din ultima perioadă la Napoli, iar cifrele nu sunt cele mai strălucite. În opt meciuri pe teren străin Juventus a câştigat patru (toate în ultimele patru meciuri din deplasare), a  remizat în două şi a pierdut alte două. Mai mult, Juventus nu a marcat foarte mult, doar cinci goluri, şi a încasat patru.

Napoli are cele mai bune cifre în campionat pe teren propriu (V7, E1), cu un golaveraj excelent: 21 de goluri marcate şi şase încasate, iar meciul de diseară o aduce pe gruparea antrenată de Luciano Spalletti cu prima şansă la victorie. Ne aşteptăm la un meci strâns, mai ales că Juventus a încasat doar şapte goluri în 17 etape de Serie A, iar provocarea de azi va fi una mare, deoarece va întâlni cel mai bun atac, al lui Napoli, cu 39 de goluri marcate. Vom paria X, un pariu inedit, deoarece Napoli a câştigat ultimele patru partide cu Juventus pe teren propriu, însă un egal ar putea mulţumi ambele părţi, mai ales tabăra gazdelor, care pot păstra avansul de şapte puncte şi după această rundă.  

PRONOSTIC: Napoli – Juventus – X @ 3.50

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare