Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 14 ianuarie 2023. „Manchester Derby” sau partida de cota 2

Cota 2 AZI 14 ianuarie 2023. „Manchester Derby” sau partida de cota 2

Pariuri sportive

Comentarii

Manchester United – Manchester City este derby-ul etapei cu numărul 20 din Premier League. Pe lângă importanţa punctelor ce sunt puse în joc, acest meci este şi unul al orgoliilor, mai ales după rezultatul partidei tur. Jocul începe la ora 14:30, ora României.

Manchester United s-a calificat în semifinalele EFL Cup, învingând-o pe Chartlon cu 3-0, iar cum va avea una dintre cele mai dificile partide de la revenire. „Diavolii roşii” au reuşit să urce în clasament, până pe locul patru, la egalitate de puncte cu Newcastle, care are un golaveraj mai bun şi un meci în plus, fapt care oferă posibilitatea celor de la United să urce pe trei, cu condiţia de a câştiga cel puţin un punct în confruntarea cu City. United are o formă foarte bună, a ajuns la opt victorii consecutive în toate competiţiile, iar ultimele trei partide de campionat s-au încheiat fără gol încasat de United, o statistică importantă înainte de meciul direct împotriva celui mai bun atac din Premier League.

Cota 2 AZI 14 ianuarie 2023

Rotiri gratuite poţi descoperi pe site-ul lui Andrei Dumitru. City a ratat şanse importante de a se apropia de Arsenal în etapele anterioare, iar un nou meci fără victorie ar putea să o îndepărteze pe campioană şi mai mult de titlu. Victoria de la Chelsea, la limită, scor 0-1, a arătat clar că Manchester City nu este invincibilă, la fel ca şi meciurile cu Everton (1-1) şi Brentford (2-1), care au dat lecţii celorlalte echipe de top din campionatul Angliei. În ultimul meci oficial, cel din EFL Cup, „cetăţenii” au mai realizat o contraperformanţă, fiind eliminaţi de modesta Southampton din sferturile competiţiei, după ce au fost învinşi cu 2-0.

Manchester City a arătat slăbiciuni în ultimele etape de Premier League, iar deplasarea la United, rivala din oraş şi una dintre cele mai în formă grupări în acest moment, nu este într-un moment ideal pentru oaspeţi. City a încasat gol în patru din ultimele cinci meciuri de campionat, iar vizita pe Old Trafford va fi una dificilă, pentru că United a primit doar patru goluri în opt partide jucate acasă. De altfel, City, care a obişnuit publicul cu scorurile sale mari, a marcat doar 14 goluri în opt deplasări. Pentru United este momentul revanşei, după ruşinea din tur, scor 6-3, cât şi un moment de înclinare al balanţei, deoarece City s-a impus în trei din ultimele cinci deplasări în campionat pe Old Trafford. Alegem pariul 1X, un pronostic realizabil, care are o cotă mare, 2.07, şi poate fi pariat pe un bilet single.   

PRONOSTIC: Manchester United – Manchester City – 1X @ 2.07

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare