Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 16 ianuarie 2023. Cadiz poate obţine o victorie mare

Cota 2 AZI 16 ianuarie 2023. Cadiz poate obţine o victorie mare

Pariuri sportive

Comentarii

Cadiz – Elche este confruntarea care închide etapa a 17-a din La Liga, cât şi un meci important pentru zona retrogradării. Cadiz are şansa de a ieşi din zona roşie a clasamentului, în timp ce Elche poate obţine primul succes al sezonului. Jocul începe la ora 22:00, ora României.

 Cadiz a obţinut puncte importante în lupta sa pentru evitarea retrogradării. Gazdele de azi, în ultimele cinci etape de campionat, au strâns opt puncte din cele 15 puse în joc, adică jumătate din punctele strânse în tot sezonul, 15. Victorii importante, pe teren propriu, cu Atletico Madrid (3-2), cât şi în deplasarea de la Valencia (0-1), o aduc pe Cadiz la egalitate de puncte cu Sevilla şi cu şanse mari să iasă din zona retrogradării dacă câştigă meciul cu Elche.

Cota 2 AZI 16 ianuarie 2023

Bonusuri fără depunere la Superbet disponibile pe site-ul lui Andrei Dumitru. Elche continuă sezonul dezastruos, iar speranţele încep să se ducă pentru oaspeţii de azi. Înfrângerea din ultima rundă, cu Celta Vigo, scor 0-1, a fost eşecul cu numărul 12 pentru Elche, formaţia cu cele mai multe înfrângeri din La Liga şi singura fără vreo victorie, în condiţiile în care este foarte aproape jumătatea campionatului. Elche pare a fi sortită retrogradării, deaorece şi distanţa faţă de celelalte echipe este mare, 10 puncte faţă de Espanyol şi 11 faţă de Cadiz şi Sevilla.

Cadiz are o formă bună, iar un nou rezultat bun ar spori moralul echipei. Elche joacă modest, iar un succes din partea gazdelor pare foarte probabil. Cadiz a câştigat ultimul meci direct contra lui Elche în campionat, scor 3-0, în timp ce oaspeţii s-au impus în celelalte două meciuri de La Liga. Elche nu mai are performanţele din sezoanele anterioare, iar cota pentru victoria lui Cadiz, de 1.95, este excelentă de pariat, un pronostic cu şanse mari de realizare, pe care îl vom paria cu încredere.

PRONOSTIC: Cadiz – Elche – 1 @ 1.95

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare