Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 17 august 2023. Goluri în returul dintre Ludogoreţ şi Astana

Cota 2 AZI 17 august 2023. Goluri în returul dintre Ludogoreţ şi Astana

Pariuri sportive

Comentarii

Ludogorets – FC Astana este una dintre dublele echilibrate ale turului trei din cadrul preliminariilor Europa League. După ce campioana din Kazahstan s-a impus cu 2-1 în tur, misiunea bulgarilor rămâne calificarea în timpul regulamentar, fără a mai fi nevoie de minutele adiţionale. Partida este programată la ora 21:00, ora României.

Cota 2 AZI 17 august 2023

Rotiri gratuite la Betano dacă eşti client nou şi accesezi site-ul lui Andrei Dumitru în luna August. Campioana Bulgariei, Ludogorets Razgrad, nu are un început de sezon reuşit, mai ales pe plan european. Cu ambiţii mari în Liga Campionilor, campioana de la Sud de Dunăre a dezamăgit şi a fost eliminată încă din turul al doilea al preliminariilor, fiind retrogradată în turul al treilea al Europa League. „Vulturii” au început cu un eşec şi noua ediţie a campionatului bulgar, fiind învinşi de modesta Krumovgrad în etapa inaugurală, scor 3-1. Redresarea a venit rapid, gazdele din această seară reuşind să câştige ultimele trei etape jucate, inclusiv derby-ul din weekend cu CSKA Sofia, la scor de neprezentare.

FC Astana nu are un sezon reuşit, însă trage tare pentru calificarea într-o grupă de cupe europene. După ce au trecut de campioana Georgiei, Dinamo Tbilisi, în primul tur al preliminariilor Champions League, cei de la Astana s-au „lovit” de colosul Dinamo Zagreb în turul al doilea, care a administrat o înfrângere usturătoare formaţiei oaspete, scor 6-0 la general.

Cota 2 AZI 17 august 2023

Andrei Dumitru este un tipster profesionist care îţi pune la dispoziţie pe site-ul său pronosticuri zilnice. Deşi a condus în meciul din Kazahstan, Ludogorets nu a putut păstra avantajul obţinut până la finalul partidei, fiind învinsă de Astana cu 2-1. Partida a fost echilibrată, iar returul se anunţă la îndemâna bulgarilor, care vor da totul pentru o răsturnare de situaţie, mai ales că diferenţa este de numai un gol. Forma bună arătată în campionat trebuie să fie păstrată şi în cupele europene, iar dubla calificarea poate reprezenta o lovitură financiară pentru formaţia din Razgrad, chiar dacă vorbim de Europa League. O eliminare ar aduce retrogradarea în Europa Conference League, tocmai în play-off, iar premiile în bani ar fi mult mai mici. Din moment ce am avut un meci cu goluri în tur, aşteptările pentru returul din Bulgaria sunt aceleaşi, aşa că pariem „Peste 2.5 goluri”.

PRONOSTIC: Ludogorets – FC Astana Peste 2.5 goluri @ 1.95   

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare