Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 17 ianuarie 2023. Genk, echipa care ne aduce cotele bombă

Cota 2 AZI 17 ianuarie 2023. Genk, echipa care ne aduce cotele bombă

Pariuri sportive

Comentarii

Meciul de cota 2 de azi vine din Belgia. Westerlo primeşte vizita liderului Genk, într-o partidă ce se anunţă disputată, între o echipă care luptă pentru poziţiile de Conference Leauge şi una care este în pole position pentru titlu. Jocul începe la ora 21:45, ora României.

Westerlo se află pe locul şapte în campionat, cu 30 de puncte obţinute de-a lungul celor 20 de etape jucate. Gazdele de diseară au pierdut trei puncte importante în etapa precedentă, tot pe teren propriu, contra lui Leuven, meci încheiat 1-2, iar Leuven, cât şi St. Truiden s-au apropiat de Westerlo şi s-a strâns distanţa de puncte în acea zonă a clasamentului. Leuven a încheiat seria de patru meciuri fără eşec ale gazdelor de azi, printre care şi două remize cu Royale Union (1-1) şi cu Antwerp (3-3).

Cota 2 AZI 17 ianuarie 2023

Andrei Dumitru te aşteaptă cu o mulţime de alte pronosticuri pe site-ul său. Genk pare să fi trecut peste eşecul din partida cu Kortrijk destul rapid, iar ultimele două etape au adus şase puncte care păstrează distanţa faţă de urmăritoarele Royale Union şi Antwerp. Genk a câştigat trei puncte importante în duelul cu campioana Club Brugge de acum două etape, scor 3-1, dar şi în ultima etapă, cu Waregem, scor 1-0. Pentru liderul din prima ligă a Belgiei urmează o perioadă aglomerată, în care poate obţine puncte esenţiale în cursa sa pentru titlu.       

Genk este mare favorită diseară, iar un nou succes astăzi ar fi cel de-al 18-lea din acest campionat, o cifră importantă, ţinând cont că este etapa a 21-a. Westerlo are şansele sale, pentru că Genk a pierdut singurele sale meciuri din acest campionat în deplasare, însă nu o putem subestima. Are cifre excelente în deplasări, 20 de goluri marcate şi doar opt primite. Vom miza pe victoria oaspeţilor, care au o cotă de 1.95, ce merită pariată pe un bilet single de această dată, fiind o deplasare destul de grea.

PRONOSTIC: Westerlo – Genk – 2 @ 1.95

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare