Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 18 ianuarie 2023. „Diavolii” ne dublează banii

Cota 2 AZI 18 ianuarie 2023. „Diavolii” ne dublează banii

Pariuri sportive

Comentarii

Crystal Palace şi Manchester United aduc o partidă din Premier League la jumătatea săptămânii. Meci care trebuia să fie jucat în cadrul rundei a şaptea, restanţă astăzi, United are şansa să urce pe locul secund, provizoriu. Jocul începe la ora 22:00, ora României.

Crystal Palace se află pe o pantă descendetă în această perioadă aglomerată a sezonului, iar pierderile pot fi imense. Cu patru eşecuri în ultimele cinci etape de Premier League, Palace a căzut în clasament, iar acum ocupă locul 12, cu 22 de puncte acumulate în 18 meciuri. Palace, în cazul unui rezultat negativ astăzi, riscă enorm, deoarece poate cădea şi mai mult în clasament după finalul aceste săptămâni. Totuşi, faptul că au fost eliminaţi din EFL Cup şi din FA Cup, oferă şanse celor de la Palace să se concentreze asupra campionatului mai mult în perioada următoare.

Cota 2 AZI 18 ianuarie 2023

Rotiri gratuite la Superbet sunt disponibile pe site-ul lui Andrei Dumitru. Manchester United a obţinut trei puncte în derby-ul cu Manchester City, trei puncte care o aduc în lupta la titlu, situaţie paradoxală, dacă ne raportăm la startul de sezon al echipei de pe Old Trafford. United a ajuns la cel de-al nouălea meci câştigat consecutiv, o cifră importantă, care arată constanţă şi randamentul tot mai bun pe care îl are echipa sub comanda lui Erik ten Hag. United a căzut pe patru după victoria lui Newcastle cu Fulham (1-0), iar un nou succes ar aduce-o pe formaţia oaspete pe locul doi.        

Revenirea pe drumul cel bun, cel puţin în momentul de faţă, pentru cei de la Palace va fi, foarte probabil, nu la finalul acestei partide, deoarece forma lui United este excelentă, iar şansele la victorie sunt foarte mari. Vizita pe Selhurst Park va fi una importantă pentru „dracii roşii”, care au ocazia să câştige primul meci în deplasare la Crystal Palace după trei ani. Pariem 2 & Peste 1.5 goluri, un pronostic cu o cotă de 2.22, care are şanse mari de reuşită, mai ales că ofensiva lui United şi-a dat drumul la joc.

PRONOSTIC: Crystal Palace – Manchester United – 2 & Peste 1.5 goluri @ 2.22

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare