Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 19 august 2023. City – Newcastle, derby-ul weekendului

Cota 2 AZI 19 august 2023. City – Newcastle, derby-ul weekendului

Pariuri sportive

Comentarii

Cota 2 de sâmbătă, 19 august, vine de la duelul dintre Manchester City şi Newcastle, partida cap de afiş a etapei a doua din Premier League. City, recent triumfătoare în Supercupa Europei, o va primi pe teren propriu pe revelaţia sezonului trecut, Newcastle, într-un meci ce se anunţă incitant. Ora de start a partidei este 22:00, ora României.

Cota 2 AZI 19 august 2023

Rotiri gratuite la MagicJackpot dacă eşti client nou şi vizitezi site-ul lui Andrei Dumitru. Manchester City s-a impus în prima partidă disputată vreodată în cadrul Supercupei Europei, disputată contra Sevillei şi câştigată după executarea loviturilor de departajare. Gruparea de pe Etihad a dominat partida de la Atena, însă nu a reuşit să şi marcheze, Sevilla a impus un joc defensiv organizat, care nu a lăsat multe şanse pentru a ataca direct poarta lui Bono. Astfel, City s-a văzut nevoită să tragă până spre finalul meciului, iar golul marcat de Cole Palmer în minutul 63' a fost decisiv.

Gruparea oaspete păstrează ritmul din sezonul trecut, iar victoria din meciul cu Aston Villa, încheiat 5-1, arată încă o dată puterea echipei pregătite de Eddie Howe. Newcastle este calificată şi în grupele Ligii Campionilor, iar lotul „coţofenelor” a fost vizibil îmbunătăţit în perioada de transferuri, care este încă în curs. Lupta pe mai multe fronturi necesită un lot cât mai competitiv, iar conducerea echipei oaspete s-a conformat, aşa că rezultatele trebuie să fie din ce în ce mai bune.

Cota 2 AZI 19 august 2023

Vezi biletul zilei azi pe site-ul lui Andrei Dumitru. Manchester City a câştigat 4 puncte din cele 6 puse în joc contra lui Newcastle, însă lucrurile pot sta diferit. După 3-3 în meciul tur, disputat la Newcastle, Manchester City a câştigat cu 2-0 returul de pe Etihad. City nu a arătat deloc bine în partida cu Sevilla, lipsa unor jucători de bază, precum Bernando Silva sau Kevin De Bruyne a afectat jocul echipei lui Pep Guardiola, iar Newcastle poate profita de acest aspect. City trebuie să ofere mai mult pentru a avea şanse în acest meci, deoarece oaspeţii au la dispoziţie tot lotul, iar oportunitatea este mare, aşa că lupta pentru cele trei puncte puse în joc va fi destul de strânsă. Astfel, pariem „Sub 2.5 goluri”, mai ales că apărarea „alb-negrilor” s-a prezentat excelent la meciul cu Aston Villa, în timp ce City a suferit la contraatacurile Sevillei, iar meciul este foarte probabil să se termine cu un scor strâns.

PRONOSTIC: Manchester City – Newcastle Sub 2.5 @ 2.15                      

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare