Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 19 ianuarie 2023. Villarreal, încă o surpriză contra Realului?

Cota 2 AZI 19 ianuarie 2023. Villarreal, încă o surpriză contra Realului?

Pariuri sportive

Comentarii

Villarreal şi Real Madrid se întâlnesc pentru a doua oară în decurs de două săptămâni, iar meciul se anunţă intens. Madrilenii au pierdut finala Supercupei Spaniei contra Barcelonei, iar eliminarea din Copa del Rey ar reprezenta o contraperformanţă. Jocul începe la ora 22:00, ora României.

Villarreal este una dintre cele mai în formă echipe din Spania la ora actuală, iar acest statut a fost obţinut după ultimele meciuri, în care „submarinul galben” a arătat foarte bine. Villarreal a câştigat în campionat contra Valenciei şi a lui Real Madrid cu acelaşi scor, 2-1, iar în Cupa Spaniei a trecut de Guijuelo şi Cartagena, echipe din ligile inferioare. Adevărata provocare va fi diseară, în optimi, contra echipei campioană. Un rezultat surprinzător al gazdelor de azi este egalul din La Liga contra Celtei Vigo, 1-1, deoarece Villarreal a ratat şansa să urce pe loc de Champions League.

Cota 2 AZI 19 ianuarie 2023

Rotiri gratuite fără depunere la Betano pe site-ul lui Andrei Dumitru. Real Madrid vine după „minicompetiţia” din Arabia Saudită, de unde a plecat mai mult înfrântă decât câştigătoare. Los Blancos au trecut cu greu de Valencia în semifinale, iar partida cu Barcelona a fost una care a confirmat perioada slabă a oaspeţilor de azi. A doua deplasare la Villarreal din acest început de an nu pare a fi meciul de revenire dorit de Carlo Ancelotti şi compania, care a ratat trei puncte în meciul din campionat, în care au fost dominaţi de Villarreal. Real a trecut în şaisprezecimile Copa del Rey de Cacereno, scor 0-1, un alt meci modest al grupării din Madrid.

Villarreal are o oportunitate mare astăzi, poate profita de evoluţiile tot mai oscilante ale Realului şi are şansa de a scoate una dintre favoritele la trofeu încă din faza optimilor. După rezultatul din campionat este cert că Villarrealul va căuta calificarea astăzi, iar Realul va avea nevoie de o prestaţie mult mai convingătoare pentru a putea ieşi învingătoare la finalul meciului. Vom miza pe echipa mai bună, mai în formă la ora actuală, Villareal, care are o cotă foarte bună la calificare, 2.05.

PRONOSTIC: Villarreal – Real Madrid – Villarreal se califică @ 2.05

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare