Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 2 august 2023. Galatasaray şi cota-spectacol din Liga Campionilor

Cota 2 AZI 2 august 2023. Galatasaray şi cota-spectacol din Liga Campionilor

Pariuri sportive

Comentarii

Galatasaray şi Zalgiris au oferit un meci inedit în manşa tur, încheiată la egalitate, 2-2, după ce am avut parte de răsturnări de situaţie şi multă, multă dramă. Turcii rămân favoriţi la calificarea în turul următor, deoarece vor juca manşa decisivă acasă, în faţa unui stadion plin, gata să susţină echipa la orice pas. Partida este programată la ora 21:30, ora României.

Cota 2 AZI 2 august 2023

Pariu gratuit la Betano pentru pasionaţii de sport pe site-ul lui Andrei Dumitru. Galatasaray a fost surprinzător de inconstantă de-a lungul meciului din Lituania, în ciuda faptului că a dominat la capitolul statistici. Turcii au fost conduşi încă de la începutul celei de-a doua reprize, iar revenirea pe tabela de marcaj a venit fulgerător, după golurile marcate în minutele 75' şi 78' de Bardakci, respectiv Dervisoglu.   

Zalgiris a realizat o mare performanţă, deşi nu şi-a asigurat calificarea în turul următor al preliminariilor Ligii Campionilor. Egalul din manşa tur cu Galatasaray a demonstrat, încă o dată, faptul că nu există vreo formaţie favorită şi una cotată cu şanse mai mici, aşa cum s-a tot vehiculat de campioana Lituaniei. Spiritul de luptă, precum şi ambiţia arătate de cei de la Zalgiris au generat rezultatul bun din jocul tur, care lasă soarta calificării deschisă oricărui deznodământ.         

Cota 2 AZI 2 august 2023

Verifică biletul zilei propus de Andrei Dumitru pe site-ul său. Galatasaray nu a avut pe teren o mare parte din starurile aduse în campania de transferuri din această vară. Transferurile oficiale ale lui Mauro Icardi şi Wilfried Zaha anunţă o posibilă titularizare a celor doi fotbalişti în jocul retur cu Zalgiris. Misiunea campioanei va fi mult mai uşoară, deoarece va avea pe teren doi jucători cu experienţă în campionate de top, iar Zaligiris, în ciuda rezultatului mare din tur, nu are o cotă încurajatoare pentru o victorie la Istanbul. „Leii” au obligaţia de a se impune la scor la retur, presiunea fanilor fiind foarte mare, mai ales după investiţiile masive în achiziţiile de jucători din vară. Astfel, ne aşteptăm la un meci spectaculos, la finalul căruia Galatasaray să se impună la scor. Pariem „Handicap asiatic Galatasaray -2.5”, pronostic ce va fi câştigător numai dacă gazdele se impun la o diferenţă de minimum trei goluri în jocul cu Zalgiris, ceea ce este foarte probabil.   

PRONOSTIC: Galatasaray – Zalgiris 1 (-2) @ 2.07         

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare