Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 20 mai 2023. Sepsi – CFR este meciul care dublează banii

Cota 2 AZI 20 mai 2023. Sepsi – CFR este meciul care dublează banii

Pariuri sportive

Comentarii

CFR Cluj va avea o deplasare dificilă la Sfântu Gheorghe, unde se va duela cu Sepsi, într-un meci crucial pentru sfârşitul de sezon al grupării din Gruia. CFR este nevoită să se impună, deoarece un rezultat negativ o poate scoate din zona podiumului, ceea ce ar însemna absenţa echipei ce a câştigat ultimele cinci titlul de campioană în România din cupele europene în sezonul viitor. Jocul începe la ora 20:30, ora României.

Cota 2 AZI 20 mai 2023

Andrei Dumitru te aşteaptă cu o mulţime de alte pronosticuri pe site-ul său. Gazdele nu au arătat mult fotbal în play-off, iar valoarea individuală pare să facă diferenţa, deoarece Sepsi nu se poate lăuda cu valori, care ar putea face diferenţa în momentele decisive. Aflaţi pe ultimul loc din play-off, cu doar cinci puncte acumulate în opt jocuri, covăsnenii şi-au arătat limitele în partidele directe cu echipele de pe primele cinci locuri din Superligă. Fără să emită pretenţii în play-off, Sepsi a câştigat ultimul meci oficial chiar contra CFR-ului, în semifinalele Cupei României, scor 3-0, iar misiunea este, în mod evident, apărarea trofeului cucerit anul trecut.    

CFR, cea mai slabă formă din ultimii ani  

Rotiri gratuite la Superbet pentru noii clienţi dacă accesezi site-ul lui Andrei Dumitru. CFR Cluj trece printr-o perioadă grea, rezultatele nu apar, iar gruparea antrenată de Dan Petrescu riscă să rateze calificarea în competiţiile europene dacă continuă pe panta descendentă şi cele două etape rămase de jucat. Formaţia din Gruia a câştigat un singur meci în tot play-off-ul, partida tur cu Sepsi, scor 2-1, iar cifrele „feroviarilor” sunt de-a dreptul slabe până la ora partidei retur, fiind învinsă de trei ori şi remizând de patru ori. CFR se află, totuşi, pe locul 3, datorită rezultatelor inconstante ale Craiovei şi Rapidului, care nu au reuşit să profite, iar avansul faţă de echipa din Bănie este de numai două puncte după disputarea etapei precedente, în care CFR a pierdut în faţa FCSB-ului, scor 1-0.   

 


Reuşeşte Sepsi să producă surpriza etapei? 

Sepsi a fost considerată adesea echipa care o favoriza pe CFR indirect, însă rezultatele recente dau de înţeles că au fost numai speculaţii ale presei, iar gruparea gazdă şi-a jucat onorabil şansa, deoarece i-a pus beţe-n roate de mai multe ori campioanei, atât în sezonul regulat, când au remizat la Sfântu Gheorghe, 2-2, cât şi în semifinalele Cupei României. Sepsi rămâne doar cu două înfrângeri în acest play-off acasă, iar un nou rezultat bun ar fi ideal pentru moralul echipei, mai ales că finala cupei se apropie. CFR a jucat fără iniţiativă la Bucureşti, iar Sepsi are şanse reale să treacă de echipa oaspete în acest meci. De aceea pariem „1X”, un pariu care are cota 2.00, mai mult decât mare, contrar realităţii, deoarece CFR nu mai este echipa din sezoanele precedente, iar acum oricine o poate învinge.   
 

PRONOSTIC: Sepsi Sfântu Gheorghe – CFR Cluj – 1X @ 2.00     

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare