Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 21 februarie 2023. Frankfurt – Napoli, dubla cu spectacol garantat

Cota 2 AZI 21 februarie 2023. Frankfurt – Napoli, dubla cu spectacol garantat

Pariuri sportive

Comentarii

Eintracht Frankfurt şi Napoli urmează să se dueleze în una din cele mai aşteptate întâlniri ale optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Jocul ofensiv prestat de cele două formaţii ne asigură că vom avea parte de o dublă manşă demnă de urmărit. Jocul începe la ora 22:00, ora României.

Eintracht a terminat pe locul secund în una din cele mai strânse grupe din ultimii ani din cadrul Ligii, în care au mai fost echipe precum Tottenham, Sporting Lisabona sau Olympique Marseille. Eintracht a terminat la un punct distanţă de Tottenham, iar victoriile din ultimele două meciuri au fost decisive. În plus, gruparea din Frankfurt are parte şi de un început bun al anului, reuşind câteva rezultate bune şi în Bundesliga, victorii cu Schalke (3-0), Hertha Berlin  (3-0) şi Werder Bremen (2-0), egaluri cu Freiburg şi Bayern (ambele partide s-au încheiat 1-1), plus o calificare în sferturile Cupei Germaniei (4-2 cu Darmstadt). Singura bilă neagră pentru câştigătoarea Europa League de acum un an este înfrângerea de la Köln, scor 3-0.

Cota 2 AZI 21 februarie 2023

Bonus la înregistrare la Maxbet pe site-ul lui Andrei Dumitru. Despre Napoli se poate vorbi numai la superlativ în acest sezon. Şi-a dominat grupa de Champions League, terminând deasupra unor echipe precum Liverpool, Ajax sau Rangers, dar şi întreagă divizie italiană o ştie pe Napoli de frică, care a bătut aproape pe oricine. Napoli are cifre de-a dreptul monstruase în această stagiune, iar cele din Serie A pot fi un exemplu evident: 20 de victorii, două remize şi un singur eşec, chiar în prima partidă din 2023, contra lui Inter, scor 1-0.         

Rezultatele avute, precum şi forma din partidele anterioare ne prezic o dublă încărcată cu fotbal de calitate, iar Eintracht va avea o misiune extrem de dificilă, să facă faţă colosului din Napoli, care vine în deplasarea din Frankfurt în calitate de favorită. Trebuie să ţinem cont de faptul că Eintracht nu a pierdut vreun meci în 2023 pe teren propriu, are patru victorii din patru. Mai mult, Napoli a pierdut singurele partide din acest sezon în deplasări, la Inter şi la Liverpool, iar principalul obiectiv al grupării napoletane este să plece neînvinsă din Germania. Înainte de a miza pe cartea atacului, trebuie să ţinem cont de importanţa unui rezultat mulţumitor pentru ambele echipe, aşa că un pronostic precum Sub 2.5 goluri, care are o cotă de 2.07, este excelent, pentru că atât gazdele, cât şi oaspeţii nu se vor arunca în atac.  

PRONOSTIC: Eintracht Frankfurt – Napoli – Sub 2.5 goluri @ 2.07    

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare