Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 21 ianuarie 2023. Liverpool – Chelsea, duelul giganţilor de la jumătatea clasamentului

Cota 2 AZI 21 ianuarie 2023. Liverpool – Chelsea, duelul giganţilor de la jumătatea clasamentului

Pariuri sportive

Comentarii

Liverpool – Chelsea este una dintre partidele etapei în Premier League, care va ţine cu sufletul la gură fanii celor două echipe, care se zbat la jumătatea clasamentului, după o primă jumătate de campionat modestă. Jocul începe la ora 14:30, ora României.

Liverpool joacă pe Anfield pentru prima oară în 2023, iar partida de azi este una care poate decide soarta „cormoranilor” în această stagiune. Un succes ar putea să o aducă pe Liverpool mai sus în clasament la finalul acestei etape, deoarece are cu câteva meciuri în minus faţă de rivalele aflate pe poziţii superioare. Pentru moment, gruparea pregătită de Jürgen Klopp se află pe locul nouă, cu doar 28 de puncte în 18 meciuri jucate. Înfrângerea de la Brighton a fost usturătoare pentru gazdele de azi, care au pierdut la scor de neprezentare, însă meciul de pe teren propriu ar trebui să ofere încredere gazdelor.

Cota 2 AZI 21 ianuarie 2023

Rotiri gratuite fără depunere la Superbet prin site-ul lui Andrei Dumitru. Chelsea a obţinut un succes important în runda anterioară, pe Stamford Bridge, contra unui Crystal Palace ieşit total din formă. Se pare că banii nu garantează şi performanţa, iar acest lucru se adevereşte la Chelsea în această primă parte a sezonului, în care „albaştrii” au avut mai multe dureri decât momente de bucurie. Graham Potter are o misiune aproape imposibilă, aceea de a duce această echipă, aflată la jumătatea clasamentului, pe locul 10, cu doar 28 de puncte strânse în 19 partide disputate, pe un loc de cupe europene. Cel mai apropiat de Chelsea ar fi locul cinci, ocupat de Tottenham, care are doar cinci puncte în plus, însă prestaţiile lasă de dorit în tabăra londonezilor, care au câştigat abia al doilea meci în ultimele 10 jocuri de Premier League în etapa precedentă (V2, E3, Î5).

Liverpool şi Chelsea vor avea un meci tensionat mai ales la nivel psihologic, deoarece cele trei puncte puse în joc pot reprezenta relansarea acestui sezon. Eşecul, atât în tabăra gazdelor, cât şi în cea a oaspeţilor, înseamnă consolarea cu absenţa din cupele europene în sezonul viitor. Liverpool este favorită, asta datorită statisticilor, fiind învinsă într-un singur meci acasă în acest sezon (V10, E3, Î1), iar Chelsea nu a mai câştigat în ultimele cinci deplasări (E2, Î3), cifre care dau încredere grupării de pe Anfield. Ne aşteptăm la un meci strâns, importanţa punctelor fiind foarte mare, iar pariul ales pentru acest duel este Sub 2.5 goluri, un pronostic care pare greu de realizat, dar ultimele meciuri directe dintre Liverpool şi Chelsea, finalele din FA Cup şi EFL Cup, s-au încheiat fără goluri, lucru care arată că atunci când miza este mare golurile, de obicei, lipsesc.

PRONOSTIC: Liverpool – Chelsea – Sub 2.5 goluri @ 2.15

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare