Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 21 iunie 2023. Cotă surpriză pe România la debutul CE U21

Cota 2 AZI 21 iunie 2023. Cotă surpriză pe România la debutul CE U21

Pariuri sportive

Comentarii

Naţionala României sub 21 de ani debutează la Campionatul European pe care îl va gazdăui alături de Georgia împotriva Spaniei, una dintre favoritele la cucerirea trofeului. Pentru debutul echipei naţionale am ales un pariu care oferă o cotă de 3.65 în favoarea tricolorilor. Jocul este programat la ora 21:45, ora României.

Cota 2 AZI 21 iunie 2023

Rotiri gratuite la Superbet pe site-ul lui Andrei Dumitru pe intreaga durata a lunii iunie. România a produs rezultate remarcabile la ultimele două ediţii de Campionate Europene, iar pretenţiile pentru al treilea turneu consecutiv la care tricolorii vor participa sunt la fel de mari. După semifinala din 2019, gazdele au terminat pe locul trei în grupa din 2021, la egalitate de puncte  cu Olanda şi Germania. În calitate de gazdă, naţionala pregătită de Emil Săndoi a disputat mai multe partide de pregătire în perioada recentă, printre care şi două dueluri contra unor echipe de top, precum Germania, cu care a remizat, 0-0, şi Portugalia, în faţa căreia a pierdut cu 0-2.  

Spania începe competiţia cu un meci relativ uşor, dacă ne raportăm la diferenţa de valoare a jucătorilor şi campionatele în care aceştia joacă, dar şi prin intermediul performanţei de acum doi ani, atunci când Spania a ajuns până în semifinalele competiţiei, unde a fost eliminată de Portugalia, cu 1-0. Ibericii au defilat în grupa de calificare, pe care au câştigat-o cu 8 victorii din 8 meciuri posibile, iar obiectivul pentru faza grupelor este clasarea pe primul loc.

Cota 2 AZI 21 iunie 2023

Andrei Dumitru ti-a pregatit alte pronosticuri pe site-ul sau. România a pierdut ambele meciuri directe disputate contra Spaniei, amicale, cel mai recent fiind disputat în toamna trecută, când spaniolii s-au impus cu 1-4. Rezultatele României din partidele amicale disputate contra unor echipe care au pretenţii la acest nivel lasă de dorit, cifrele fiind mult în defavoarea tricolorilor, care au câştigat un singur meci din ultimele 10, excluzând partida cu CSA Steaua. Spania are o cotă de 1.35 pentru un succes, în timp ce României îi sunt acordate şanse minime pentru o victorie în partida de debut de la Campionatul European, având o cotă de 9.50. Propunerea pentru duelul România U21 – Spania U21 este „1X”, un pariu îndrăzneţ, care oferă o cotă generoasă de 3.50 şi poate fi pariată pe un bilet single.    

 

PRONOSTIC: România U21 – Spania U21 – 1X @ 3.65

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare