Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 21 mai 2023. Antwerp, încă un succes pentru titlu

Cota 2 AZI 21 mai 2023. Antwerp, încă un succes pentru titlu

Pariuri sportive

Comentarii

Club Brugge – Antwerp este partida care oferă Cota 2 de duminică, o confruntare din play-off-ul campionatului Belgiei, între campioana în excerciţiu şi liderul clasamentului. Antwerp a defilat până acum în play-off, în timp ce Brugge a pierdut toate cele trei jocuri disputate, iar şansele de a mai urca în clasament sunt nule. Jocul începe la ora 14:30, ora României.

Cota 2 AZI 21 mai 2023

Club Brugge nu a mai strălucit şi în acest sezon de Juliper Pro League, iar rezultatele au fost foarte slabe pentru campioana en-titre a Belgiei. Probabil că ascensiunea unor echipe precum Genk, Royale Union SG sau Antwerp a lăsat-o în urmă pe echipa gazdă, care nu a reuşit să ţină pasul cu rivalele sale, astfel că poziţia a patra din clasament, ultima din play-off, nu este de mirare. Brugge a intrat la limită în grupa pentru campionat, cu doar 30 de puncte, iar cele trei eşecuri din partidele disputate au scos-o din lupta pentru campionat, dar şi din cea pentru un loc pe podium.

Antwerp, de neoprit în play-off

Bonusuri fără depunere la Betano pentru pasionaţii de pariuri sportive şi cazinou. Royal Antwerp este în faţa unei performanţe istorice, câştigarea campionatului reprezentând primul succes în competiţia internă după 66 de ani. Cu patru titluri de campioană în palmares, Antwerp nu a mai câştigat titlul din sezonul 1956-1957, iar stagiunea actuală pare cea a echipei gazdă, care a luat pe sus toate echipele din play-off. Liderul campionatului la ora actuală, Antwerp a început play-off-ul din Belgia de pe locul 3, cu 36 de puncte, iar cifrele din prima parte a stagiunii le dădeau pe Genk şi Royale Union SG cu prima şansă la campionat.    

 


Antwerp, mare favorită pentru încă un succes

Andrei Dumitru te aşteaptă cu o mulţime de alte pronosticuri pe site-ul său. Duelul tur, încheiat 3-2, poate reprezenta un succes decisiv în soarta deciderii echipei campioană. Antwerp a reuşit să revină în meci după ce Club Brugge înscrisese de două ori în numai 23 de minute. O altă victorie obţinută de Antwerp este cea din meciul cu Genk, care, la fel ca Brugge, a deschis scorul rapid, însă echipa antrenată de Mark van Bommel a avut puterea să revină şi să se impună cu 2-1. Partidele din sezonul regulat s-au încheiat la egalitate, 2-2 la Brugge şi 0-0 la Antwerp, iar victoria din partida tur din play-off este prima pentru Antwerp după doi ani contra lui Club Brugge. Un egal nu ar avantaja-o pe formaţia oaspete, deoarece Royale Union se află la numai un punct în spatele echipei intitulate „The Great Old”. Mizăm pe un succes din partea oaspeţilor, al doilea la rând contra lui Club Brugge, care a pierdut lupta pentru titlu şi se va resemna în acest sezon numai cu locul 4, mult sub aşteptările fanilor şi conducerii.
 

PRONOSTIC: Club Brugge – Antwerp – 2 @ 2.70

 

Afla mai multe despre: cota 2ponturi pariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare