Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 22 ianuarie 2023. Arsenal şi Manchester United, în luptă pentru titlu

Cota 2 AZI 22 ianuarie 2023. Arsenal şi Manchester United, în luptă pentru titlu

Pariuri sportive

Comentarii

Manchester United a relansat lupta la titlu după victoria de acum două etape cu Manchester City, şi în acest moment avem o posibilă cursă în trei pentru campionat, în care Arsenal este mare favorită. Totuşi, o etapă imporantă a acestei curse va avea loc astăzi, Arsenal şi Manchester United urmând să îşi dispute cele trei puncte puse în joc. Jocul începe la ora 18:30, ora României.

Arsenal continuă drumul său către primul titlu după 19 ani de secetă. Formaţia de pe Emirates a obţinut trei puncte imense în deplasarea de la rivala din oraş, Tottenham, meci încheiat 0-2, după o partidă dominată categoric de Arsenal. „Tunarii” par echipa cea mai stabiliă în acest moment din mai multe puncte de vedere: forma este excelentă, în 18 etape au o singură înfrângere şi doar două egaluri, iar tactic Arsenal şi-a dominat majoritatea adversarelor pe care le-a avut în acest sezon de Premier League.

Cota 2 AZI 22 ianuarie 2023

Rotiri gratuite la Betano în luna ianuarie pe site-ul lui Andrei Dumitru. Manchester United a ratat două puncte în deplasarea de la Crystal Palace, care a fost mult mai dificilă decât se anunţa. Un Crystal Palace ieşit total din formă părea victimă sigură în faţa unui Manchester United care vine după o victorie de moral împotriva lui Manchester City. Chiar dacă au condus la pauză cu 0-1, „diavolii roşii” au ratat victoria, Palace reuşind să egaleze pe final de meci. De altfel, pe lângă că i-a dat peste cap planurile grupării pregătite de Pep Guardiola, United a relansat şi lupta la titlu. Cele trei puncte câştigate în meciul cu City au arătat că United este capabilă să ducă această cursă pentru titlu.

Arsenal nu va avea un meci deloc uşor contra lui United astăzi. În plus, Manchester United este singura echipă care a reuşit să o învingă pe Arsenal în acest sezon de Premier League, scor 3-1, în tur, iar vizita pe Emirates a echipei pregătite de Erik ten Hag vine într-un moment foarte bun pentru ambele echipe. Arsenal are şapte victorii şi un singur egal pe teren propriu, în timp ce United a pierdut trei meciuri în deplasare, a remizat în alte două şi a câştigat doar cinci. Varianta egalului nu ar mulţumi vreo echipă, deoarece Arsenal doreşte să păstreze distanţa de urmăritoare, în timp ce United doreşte să pună şi mai multă presiune pe City şi Arsenal. Pariem X2, un pronostic în favoarea oaspeţilor, care au arătat foarte bine în meciurile contra echipelor din „big six”, victorii cu Liverpool, Arsenal, Tottenham şi Manchester City, iar singurul eşec este cel din meciul tur contra „cetăţenilor”. United este o echipă capabilă să întoarcă „carul mare”, aşa cum este Arsenal în acest moment, cea mai puternică formaţie din campionat la ora actuală, cea mai greu de bătut.

PRONOSTIC: Arsenal – Manchester United – X2 @ 2.00

 

Afla mai multe despre: cota 2ponturi pariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare