Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 25 ianuarie 2023. Barcelona – Sociedad, meciul echipelor cu victorii pe linie

Cota 2 AZI 25 ianuarie 2023. Barcelona – Sociedad, meciul echipelor cu victorii pe linie

Pariuri sportive

Comentarii

Barcelona şi Real Sociedad se vor confrunta în sferturile de finală ale Copei del Rey pentru un loc în semifinale. Prestaţiile excelente ale celor două echipe fac ca partida să fie aşteptată de iubitorii fotbalului spectacol cu sufletul la gură. Jocul începe la ora 22:00, ora României.

FC Barcelona are un sezon cu totul diferit faţă de ultimele două, evoluţiile fiind pe placul fanilor. Catalanii nu au excelat în Champions League, însă în La Liga ocupă primul loc, au câştigat Supercupa Spaniei acum o săptămână, iar în Copa del Rey este calificată în sferturile de finală. Barcelona nu a avut adversari de luat în considerare până în faza sferturilor, trecând de Intercity, scor 3-4 după prelungiri şi de Ceuta, scor 0-5.

Cota 2 AZI 25 ianuarie 2023

Bonus la înregistrare la Betano dacă accesezi site-ul lui Andrei Dumitru. Real Sociedad şi-a câştigat poziţia de echipă greu de învins de-a lungul sezoanelor anterioare, iar acum trage tare pentru un loc de Champions League la finalul stagiunii de La Liga. Gruparea bască impresionează de la un meci la altul, iar cele cinci victorii consecutive din campionat o aduc pe locul trei, la doar trei lungimi distanţă de locul secund. Real Sociedad îmbină cu precizie ofensiva cu defensiva, iar rezultatele bune nu ezită să apară.

Barcelona a câştigat la scor meciul tur din campionat, scor 1-4, iar acum este cotată cu prima şansă. Catalanii au un lot mult mai diversificat decât cei de la Sociedad, valoarea individuală fiind de partea Barcelonei. Barcelona a câştigat ultimele şase dueluri directe cu Real Sociedad din campionat, iar ultima victoria a oaspeţilor contra Barcelonei datează din 2016, o perioadă destul de mare fără vreo victorie contra Barcelonei. Echipa pregătită de Xavi poate ajunge în semifinale dacă abordează partida cu seriozitate, iar un alt trofeu, Copa del Rey, poate fi obţinut. După câştigarea Supercupei, catalanii au anunţat „startul unei noi ere”, care dă de înţeles că FC Barcelona va lupta pentru orice trofeu pus în joc. Vom juca 1 & Sub 3.5 goluri, pentru cota 2.27, deoarece Barcelona a câştigat la limită ultimele meciuri importante contra apărărilor puternice (cu Atletico Madrid, scor 0-1).

PRONOSTIC: Barcelona – Real Sociedad – 1 & Sub 3.5 goluri @ 2.27

 

Afla mai multe despre: cota 2ponturi pariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare