Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 26 iunie 2023. Derby-ul etapei în Irlanda

Cota 2 AZI 26 iunie 2023. Derby-ul etapei în Irlanda

Pariuri sportive

Comentarii

Shamrock Rovers şi Derry City, primele două clasate din liga Irlandei, se vor întâlni în cadrul etapei a 25-a. Partida este exponenţială în lupta pentru titlu, iar o victorie de ambele părţi poate relansa lupta la titlu, dacă ne raportăm la Derry City, sau poate aduce un pas important către titlu, dacă ne raportăm la Shamrock. Jocul este programat la ora 22:00, ora României.

Cota 2 AZI 26 iunie 2023

Bonus la inregistrare la MozzartBet pe site-ul lui Andrei Dumitru. Gazdele ocupă fotoliul de lider, cu 43 de puncte acumulate în 22 de etape. Egalul din etapa precedentă, în deplasarea de la Bohemians, 2-2, vine ca o bilă neagră pentru Shamrock Rovers, care a condus cu 0-2 până în minutul 67, când Bohemians a dat startul revenirii, iar la numai şase minute să restabilească egalitatea şi scorul final al partidei. Chiar dacă a ratat victoria, Shamrock a arătat bine contra lui Bohemians din punct de vedere ofensiv.     

Derry City, se poate apropia la numai un punct de Shamrock dacă câştigă

Alte ponturi pariuri sunt disponibile pe site-ul lui Andrei Dumitru. Derry City s-a apropiat la numai patru puncte de Shamrock Rovers după victoria din ultima etapă de campionat, 2-0 contra celor de la Cork City. Derry City putea fi liderul campionatului înaintea duelului contra lui Shamrock, cu condiţia să fi câştigat puncte în ultimele meciuri disputate. Succesul din etapa precedentă a fost primul după patru etape în care formaţia oaspete nu a reuşit să obţină decât două puncte, ambele pe teren propriu, în remizele albe cu Bohemians şi Shelbourne.

Câte o victorie de fiecare în primele două meciuri ale campionatului

Shamrock Rovers şi Derry City şi-au împărţit victoriile în primele două jocuri directe din acest sezon, fiecare echipă impunându-se în deplasare. În schimb, Derry a câştigat duelul din Supercupa Irlandei, scor 2-0. Gazdele rămân una dintre cele mai constante echipe din campionat pe teren propriu, cu numai două eşecuri până acum. Derry City a pierdut ultimele două deplasări, cu Sligo Rovers (1-0) şi

St. Patricks (4-1), însă rămâne una dintre cele mai bune echipe din divizia irlandeză în deplasare, cu 20 de puncte acumulate în 10 meciuri (V6, E2, Î2). Este greu de crezut că Shamrock va mai ceda pe teren propriu contra lui Derry City, mai ales după ratarea victoriei de la Bohemians, iar pronosticul propus este pentru victoria gazdelor, care au o cotă generoasă pentru un succes în derby-ul care o poate aduce la şapte puncte de rivala la titlu, 1.98.          

 

PRONOSTIC: Shamrock Rovers – Derry City – 1 @ 1.98

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare