Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 28 ianuarie 2023. Derby pentru Ligă între Marseille şi Monaco

Cota 2 AZI 28 ianuarie 2023. Derby pentru Ligă între Marseille şi Monaco

Ponturi pariuri

Comentarii

Stagiunea actuală în Ligue 1 este cu de toate. Înfrângerile lui PSG din ultimele trei etape relansează lupta la titlu, iar o confruntare importantă va avea loc astăzi între Olympique Marseille şi AS Monaco. Aflate în forme excelente, ambele echipe ţintesc victoria, pentru a pune şi mai multă presiune pe campioană. Jocul începe la ora 22:00, ora României.

Marseille joacă din ce în ce mai bine după Cupa Mondială, iar cele şase victorii consecutive din campionat o aduc pe locul trei, la doar două puncte de Lens şi la cinci lungimi de campioana PSG. Marseille nu a mai câştigat campionatul din 2010, iar perioada de atunci nu a fost cu multe realizări pentru gruparea gazdă de azi. Forma excelentă arătată în ultimele etape trebuie menţinută pentru ca visul echipei din Sudul Franţei să devină realitate.

Cota 2 AZI 28 ianuarie 2023

Rotiri Gratuite la Betano pe site-ul lui Andrei Dumitru. AS Monaco, la rândul său, a urcat în clasament în urma unor rezultate bune. Trei victorii şi un egal sunt cifrele monegascilor în ultimele patru etape, puncte strânse care au facilitat urcarea până pe locul patru, la egalitate de puncte cu Rennes, însă cu un golaveraj superior de partea oaspeţilor din Principat. În meciul cu Ajaccio din ultima rundă AS Monaco s-a dezlănţuit, înscriind de şapte ori în poarta echipei de pe locul 18 din clasament, cu o evoluţie care anunţă o formă excelentă şi în următoarele etape.

Un potenţial succes astăzi al lui AS Monaco ar pune poziţia lui Marseille în pericol, deoarece AS Monaco s-ar apropia la doar două puncte. În schimb, o victorie a gazdelor ar putea să o aducă cel mult pe locul secund la finalul etapei, în caz de Lens pierde partida sa. Importanţa punctelor este mare în ambele tabere, ne aşteptăm la un duel disputat, tensionat şi cu mult fotbal de calitate. Partida tur a fost câştigată de Marseille, 2-3, după ce AS Monaco a condus până în minutul 83. Marseille a fost mult mai constantă în ultimele patru partide de pe teren propriu, în care a primit doar două goluri şi a înscris de 11 ori. Mizăm pe un pronostic combo, 1X & Peste 2.5 goluri, care are şi o cotă ofertantă de 2.45. Şansele pariului de reuşită sunt mari, pentru că Marseille a arătat foarte bine în această lună, iar AS Monaco nu a avut până acum un „test” greu, contra unei echipe de top din campionat.

PRONOSTIC: Olympique Marseille – AS Monaco – 1X & Peste 2.5 goluri @ 2.45

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare