Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 29 iulie 2023. FCSB, test important în campionat

Cota 2 AZI 29 iulie 2023. FCSB, test important în campionat

Pariuri sportive

Comentarii

Oţelul Galaţi rămâne neînvinsă după primele două etape de la începutul sezonului, iar acum v-a înfrunta o nouă formaţie de top din Superliga. FCSB se deplasează la Galaţi cu gândul la un nou succes, al patrulea succesiv. Jocul este programat la ora 21:30.

Cota 2 AZI 29 iulie 2023

Verifică bonusuri fără depunere la Superbet pentru luna Iulie pe site-ul lui Andrei Dumitru. Oţelul Galaţi a arătat că este pusă pe fapte şi nu a revenit în prima divizie doar pentru a se salva de la retrogradare. Echipa antrenată de Dorinel Munteanu a obţinut două rezultate bune în meciurile disputate până acum în Superliga. Remizele cu UTA Arad, în etapa de debut, scor 1-1, pe teren propriu, precum şi egalul cu Universitatea Craiova, 0-0, în Bănie, demonstrează tăria gălăţenilor, care reuşesc să facă faţă unor echipe mult mai valoroase din prima divizie.  

FCSB nu mai repetă greşelile trecutului, iar acum echipa pregătită de Elias Charalampous merge ca unsă. Gruparea din Bucureşti a câştigat ambele jocuri din noua ediţie de Superliga, deplasarea de la U Craiova 1948 (1-3) şi jocul cu marea rivală, Dinamo Bucureşti, scor 2-1. Mai mult, FCSB a făcut un pas important către turul al treilea al preliminariilor Conference League, cu ajutorul victoriei de joi de la Sofia, în faţa celor de la CSKA 1948 Sofia, scor 0-1.        

Cota 2 AZI 29 iulie 2023

Andrei Dumitru îţi oferă alte pronosticuri pe site-ul său. Nu va fi uşor pentru FCSB să se deplaseze din nou, chiar dacă vine din Bulgaria şi nu dintr-o ţară mai îndepărtată. Oţelul a arătat foarte bine de-a lungul celor două partide disputate anterior, iar suporterii vor aduce un plus de moral esenţial într-un asemenea meci. Practic, FCSB va trebui să aibă o prestaţie excelentă pentru a putea pleca cu cele trei puncte de la Galaţi. „Roş-albaştrii” beneficiază de unul dintre cele mai valoroase loturi din Superliga, aşa că ar trebui să facă faţă Oţelului. Pariem „2 & Peste 1.5 goluri @ 2.18”, pentru că atacul oaspeţilor, în frunte cu Florinel Coman, arată excelent, iar apărarea gălăţenilor, oricât de stabilă ar fi, va avea nevoie de o evoluţie lipsită de greşeli pentru a finaliza meciul fără gol încasat. Este greu de crezut că FCSB nu va reuşi să câştige meciul de la Galaţi, iar cota oferită pentru pronosticul propus, 2.18, poate fi încercată pe un bilet single sau cu mai multe pariuri.

PRONOSTIC: Oţelul Galaţi – FCSB  2 & Peste 1.5 @ 2.18

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare