Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 29 iunie 2023. Egipt, destinaţia exotică pentru profit

Cota 2 AZI 29 iunie 2023. Egipt, destinaţia exotică pentru profit

Pariuri sportive

Comentarii

Pariul Cota 2 de joi vine din prima divizie de fotbal din Egipt, un campionat care oferă partide tari etapă de etapă. National Bank Egipt şi una din cele mai titrate echipe de pe continentul african, Al Ahly, oferă Cota 2 de joi. Jocul este programat la ora 21:30, ora României.

Cota 2 AZI 29 iunie 2023

Bonusuri fără depunere la Superbet pe toata durata lunii iunie pe site-ul lui Andrei Dumitru. Gazdele trec printr-o formă excelentă înaintea partidei cu Al Ahly, legând 8 jocuri consecutive fără eşec în campionatul Egiptului, din care 5 au fost victorii. Mai mult, gazdele au reuşit calificări succesive în fazele eliminatorii ale Cupei Egiptului, cel mai recent succes venind în optimi, după penalty-uri, în faţa celor de la El Gaish (1-1 după prelungiri). National Bank nu se mai poate apropia de zona locurilor care asigura calificarea în Cupa Confederaţiilor, deoarece distanţa faţă de locul patru este de 19 puncte.         

Andrei Dumitru ti-a pregatit o multime de alte pronosticuri pe site-ul sau. Oaspeţii au parte de un sezon de vis în competiţia internă, reuşind să se impună în 20 din cele 25 de etape disputate, iar statisticile anunţă un nou titlu pentru cea mai titrată echipă din Egipt, care se poate mândri cu performanţa de a fi singura echipă neînvinsă în acest sezon, chiar dacă a disputat 25 de etape. Al Ahly are de partea sa şi un golaveraj zdrobitor, 48 de goluri marcate şi numai 7 primite, iar adversarele sale par mult prea slabe pentru a putea opune rezistenţă.

Cota 2 AZI 29 iunie 2023

Urmează un nou meci interesant între cele două echipe, o confruntare în care oaspeţii vor căuta primul succes de pe terenul celor de la National Bank Egipt. Al Ahly a câştigat două din jocurile contra celor de la National Bank Egipt, însă ambele pe teren propriu. Astfel, o victorie în deplasare ar reprezenta o premieră, iar forma oaspeţilor ne dă încredere că vom avea parte de o premieră. Pariem „2 & Peste 1.5 goluri”, un pronostic în favoarea oaspeţilor de la Al Ahly,ce au de partea lor cifrele excelente din acest sezon, aşa că pariul are şanse mari de reuşită.             

 

PRONOSTIC: National Bank Egypt – Al Ahly – 2 & Peste 1.5 goluri @ 1.95                    

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare