Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 29 mai 2023. Lupta dintre Dinamo şi FC Argeş ia start

Cota 2 AZI 29 mai 2023. Lupta dintre Dinamo şi FC Argeş ia start

Pariuri sportive

Comentarii

Prima manşă a duelului dintre Dinamo Bucureşti şi FC Argeş din finala pentru promovarea, în cazul gazdelor, sau menţinerea, pentru oaspeţi, în prima divizie. Duelul tur este foarte important pentru Dinamo, care are nevoie de un rezultat bun, pentru că gruparea pregătită de Ovidiu Burcă a tot întâmpinat dificultăţi în deplasările din acest sezon. Jocul începe la ora 20:00, ora României.

Cota 2 AZI 29 mai 2023

Rotiri gratuite la înregistrare pe Betano disponibile toată luna mai pe site-ul lui Andrei Dumitru. Dinamo putea fi promovată directă dacă se impunea în ultima etapă din play-off-ul ligii secunde de la Iaşi, însă echipa pregătită de Ovidiu Burcă şi-a arătat limitele în faţa campioanei Poli Iaşi, care a demolat-o cu scorul 4-1. Astfel, misiunea „alb-roşilor” devine mult mai grea, deoarece vor fi nevoiţi să dispute două meciuri de baraj contra unei echipe cu un lot mult mai bine cotat, aşa cum este cel al lui FC Argeş. „Câinii” au avut prestaţii excelente în unele jocuri din play-off, cum ar fi deplasarea de la Oţelul (0-2) sau derby-ul cu CSA Steaua (3-0), însă a ratat şanse importante de a câştiga, precum jocul cu Unirea Dej de pe teren propriu (0-0) sau remiza de la Gloria Buzău (2-2).

FC Argeş, revenire spectaculoasă pe final de play-out      

Andrei Dumitru îţi pune la dispoziţie o mulţime de alte pronosticuri pe site-ul său. FC Argeş era candidată la retrogradarea directă din Superliga, forma grupării din Trivale din ultimele luni fiind extrem de slabă, însă etapele precedente au adus victorii importante pentru echipa antrenată de Bogdan Argeş Vintilă. Argeşenii s-au impus în trei meciuri în 9 etape de play-out, cu Chindia Târgovişte (1-0), CS Mioveni (0-2) şi cu Petrolul (3-0), chiar în etapa decisivă. „Vulturii” au profitat şi de rezultatele slabe ale Chindiei, care putea să se salveze de ceva timp de la retrogradarea directă, însă înfrângerile adunate au ajutat-o pe FC Argeş să se claseze pe ultimul loc de baraj, cu numai un punct în plus faţă de gruparea din Târgovişte.

Dinamo, nevoită să câştige dacă vrea să aibă un retur liniştit

Este greu de crezut că soarta dublei se va decide încă din partida tur, dar este cert că Dinamo va avea o misiune dificilă. Formaţia din Ştefan cel Mare, care acum joacă pe stadionul Arcul de Triumf, va trebui să obţină un rezultat favorabil în partida tur, deoarece returul se anunţă incendiar. FC Argeş are atuul fotbalului de mai mare calitate jucat în prima divizie, precum şi lotul, care este superior celui lui Dinamo. FC Argeş are un procentaj bun în partidele cu Dinamo de la revenirea în prima divizie, reuşind să se impună în trei meciuri, în timp ce „alb-roşii” au câştigat numai două. Totuşi, Dinamo va avea prima şansă în manşa tur, pentru că aportul suporterilor va fi providenţial, iar noi vom paria „1X & Sub 3.5 goluri”, un pariu care este ales pentru prudenţa celor două echipe, fiind şi prima partidă din dublă.

PRONOSTIC: Dinamo Bucureşti – FC Argeş – 1X & Sub 3.5 goluri @ 1.95

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare